• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

System ostrzeżeń

Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?
Odpowiedz

Demon ... daj spokoj ... bo jeszcze sobie na bana zasluzysz ..a tak wszyscy ochlona i na pM'ach to obgadacie
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?
a kto ci kur*** powiedział że chcę żeby mi zdjęto ostzreżenie, za kogo ty się masz że mnie osądzasz, decydujesz o tym, czy mam dostać kolejne ostrzeżenie? Evil or Very Mad DIE!
Nie masz prawa cieciu mnie oceniać, sam nie jesteś doskonały, zresztą nikt nie jest...
więc co sobie myślisz? Evil or Very Mad
Systematycznie pracować to możesz na lekcjach polskiego...
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Kamael napisał(a):Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?
a kto ci kur*** powiedział że chcę żeby mi zdjęto ostzreżenie, za kogo ty się masz że mnie osądzasz, decydujesz o tym, czy mam dostać kolejne ostrzeżenie? Evil or Very Mad DIE!
Nie masz prawa cieciu mnie oceniać, sam nie jesteś doskonały, zresztą nikt nie jest...
O tego typu wypowiedzi mi właśnie chodziło. Mów mi tak jeszcze.
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):

Demon, czy mógłbyś się opanować ?
Jeżeli chcesz pogadać z Kamaelem, to na PMach.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):

Czemu Ci tak bije od jakiegoś czasu?!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Czemu Ci tak bije od jakiegoś czasu?!
przeczytaj jego post, a sie dowiesz...
Odpowiedz

Dobra... może spróbuj po prostu go zignorować? Ja wiem, że łatwo mi mówić, ale mam nieodparte wrażenie, że Kamael próbuje Cię sprowokować i dąży do tego, żebyś dostał bana...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):Dobra... może spróbuj po prostu go zignorować? Ja wiem, że łatwo mi mówić, ale mam nieodparte wrażenie, że Kamael próbuje Cię sprowokować i dąży do tego, żebyś dostał bana...

Phi, co za bzdura. Niby po co go prowokować? Sam sobie zapracuje, Z tego co wiem, to-kto jak kto- ale Kamael by się w coś takiego nie bawił.
Odpowiedz

Lepiej skończmy to, zanim to zajdzie zadaleko, nie róbmy stajni z porzadnej obory. O.
Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):kto jak kto- ale Kamael by się w coś takiego nie bawił.

Też mi to do niego nie pasowało, ale tak własnie odebrałam jego ostatnie posty.
Zresztą skończmy już ten temat, bo i tak do niczego konstruktywnego nie dojdziemy...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Może ma chłopak zły humor po prostu Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
warsadal napisał(a):kto jak kto- ale Kamael by się w coś takiego nie bawił.

Też mi to do niego nie pasowało, ale tak własnie odebrałam jego ostatnie posty.
Zresztą skończmy już ten temat...
Przykro mi, że tak je odberałaś - tak błędnie. Nikogo prowokować nie chciałem, po prostu się wypowiedziałem w kontekście ostatnich postów, jeśli następnym razem po raz kolejny ma się to tak skończyć wypowiadać już się nie będę. Prowokatorem nie jestem.
Sprawę z Demonem załatwimy (jeśli przestanie mnie bluzgać) na pmach i tyle.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Sprawę z Demonem załatwimy (jeśli przestanie mnie bluzgać) na pmach i tyle.

I to jest właściwe podejście.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Przykro mi, że tak je odberałaś - tak błędnie. Nikogo prowokować nie chciałem, po prostu się wypowiedziałem w kontekście ostatnich postów, jeśli następnym razem po raz kolejny ma się to tak skończyć wypowiadać już się nie będę. Prowokatorem nie jestem.
Sprawę z Demonem załatwimy (jeśli przestanie mnie bluzgać) na pmach i tyle.
... wskaż mi post w którym na ciebie bluzgam...(i gdzie ja zacząłem) i nie chodzi mi o "ciecia"...
ty mnie sprowokowałeś swoim jebniętym osądem a teraz próbujesz udawać że to ja ciebie obrażam...
nie masz żadnych argumentów i prawa wg. którego miałbyś mnie sądzić... więc zamilknij....
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości