04-19-2005, 06:27 PM
Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?
Kamael napisał(a):Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?a kto ci kur*** powiedział że chcę żeby mi zdjęto ostzreżenie, za kogo ty się masz że mnie osądzasz, decydujesz o tym, czy mam dostać kolejne ostrzeżenie?
DeMoN.|. napisał(a):O tego typu wypowiedzi mi właśnie chodziło. Mów mi tak jeszcze.Kamael napisał(a):Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?a kto ci kur*** powiedział że chcę żeby mi zdjęto ostzreżenie, za kogo ty się masz że mnie osądzasz, decydujesz o tym, czy mam dostać kolejne ostrzeżenie?DIE!
Nie masz prawa cieciu mnie oceniać, sam nie jesteś doskonały, zresztą nikt nie jest...
więc co sobie myślisz?![]()
Systematycznie pracować to możesz na lekcjach polskiego...
DeMoN.|. napisał(a):Kamael napisał(a):Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?a kto ci kur*** powiedział że chcę żeby mi zdjęto ostzreżenie, za kogo ty się masz że mnie osądzasz, decydujesz o tym, czy mam dostać kolejne ostrzeżenie?DIE!
Nie masz prawa cieciu mnie oceniać, sam nie jesteś doskonały, zresztą nikt nie jest...
DeMoN.|. napisał(a):Kamael napisał(a):Z jakiego powodu ktoś ma Ci zdjąć ostrzeżenie skoro ciągle systematycznie pracujesz na drugie?a kto ci kur*** powiedział że chcę żeby mi zdjęto ostzreżenie, za kogo ty się masz że mnie osądzasz, decydujesz o tym, czy mam dostać kolejne ostrzeżenie?DIE!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Czemu Ci tak bije od jakiegoś czasu?!przeczytaj jego post, a sie dowiesz...
Pandora napisał(a):Dobra... może spróbuj po prostu go zignorować? Ja wiem, że łatwo mi mówić, ale mam nieodparte wrażenie, że Kamael próbuje Cię sprowokować i dąży do tego, żebyś dostał bana...
warsadal napisał(a):kto jak kto- ale Kamael by się w coś takiego nie bawił.
Pandora napisał(a):Przykro mi, że tak je odberałaś - tak błędnie. Nikogo prowokować nie chciałem, po prostu się wypowiedziałem w kontekście ostatnich postów, jeśli następnym razem po raz kolejny ma się to tak skończyć wypowiadać już się nie będę. Prowokatorem nie jestem.warsadal napisał(a):kto jak kto- ale Kamael by się w coś takiego nie bawił.
Też mi to do niego nie pasowało, ale tak własnie odebrałam jego ostatnie posty.
Zresztą skończmy już ten temat...
Kamael napisał(a):Sprawę z Demonem załatwimy (jeśli przestanie mnie bluzgać) na pmach i tyle.
Kamael napisał(a):Przykro mi, że tak je odberałaś - tak błędnie. Nikogo prowokować nie chciałem, po prostu się wypowiedziałem w kontekście ostatnich postów, jeśli następnym razem po raz kolejny ma się to tak skończyć wypowiadać już się nie będę. Prowokatorem nie jestem.... wskaż mi post w którym na ciebie bluzgam...(i gdzie ja zacząłem) i nie chodzi mi o "ciecia"...
Sprawę z Demonem załatwimy (jeśli przestanie mnie bluzgać) na pmach i tyle.