04-01-2005, 06:15 AM
Alsvartr napisał(a):Ja się tam nie znam, ale przy neostradzie jest bodajże dynamiczne IP
Dokładnie.
My God is beautiful.
Alsvartr napisał(a):Ja się tam nie znam, ale przy neostradzie jest bodajże dynamiczne IP
Kamael napisał(a):To jakiś kolejny spisek...a mi się wydaje że foum się (brzydko mówiąć) zje*ało... :?
Kamael napisał(a):phpBB ma mozliwosc wyslania maila do wszystkich uzytkownikow. Wlasciwie to calkiem dobry pomysl, zeby z tego skorzystac. Procz linka do tego ogloszenia mozna dac tez linka do regulaminu i obserwowac na liczbie odwiedzin, czy dalo to zamierzony efekt.gabrysia napisał(a):Tylko zauważ, że użytkowników "kilku" już tutaj mamy, więc bez jakiejś automatycznej możliwości nie byłoby szans rozesłania tego do wszystkichKamael napisał(a):Heh, śmiem twierdzić, że podobnie żałosna będzie liczba odsłonięć tego ogłoszenia i znowu nikt nie będzie miał pojęcia o co chodzi.A może do każdego użytkownika forum można by wysłać prywatną wiadomość, że jest nowe, WAŻNE ogłoszenie? Wiadomości, chyba nikt nie przeoczy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):na metalheart też go
już mają dość
Tomash napisał(a):A skąd wiesz? ;> Bardzo dobra to wiadomość, ale wolałbym się upewnić nim zacznę się cieszyć ;D.Kelthuz dostał bana, nie moge
a wiecie co jest najlepsze? że na metalheart też go
już mają dość
Kamael napisał(a):Tomash napisał(a):A skąd wiesz? ;> Bardzo dobra to wiadomość, ale wolałbym się upewnić nim zacznę się cieszyć ;D.Kelthuz dostał bana, nie moge
a wiecie co jest najlepsze? że na metalheart też go
już mają dość