• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna)

Mozna przyznac ze jest inna, a mozna tez przyznac ze jest mocno gowniana.
Odpowiedz

Jakby wszystkie zespoly byly gowniane jak metallica to byloby zajebiscie.
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Więcej takiego "gówna" jak MetallicA proszę!!! Świat byłby wtedy piękniejszy.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

st. anger-tozto hardcore...plyta mi przypomina kill or be killed - biohazardu
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

ostatnio doceniłem angera...

miałem 38 stopni gorączki i przejściowe problemy z dziewczyną... Odpaliłem płytę wieczorem, zapuściłem w piecu przester na maxa, i zacząłem się po prostu wyżywać, improwizując przy okazji solówki do tych utworów... I chyba nic mnie az tak nie rozładowało w życiu Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):ostatnio doceniłem angera...

miałem 38 stopni gorączki i przejściowe problemy z dziewczyną... Odpaliłem płytę wieczorem, zapuściłem w piecu przester na maxa, i zacząłem się po prostu wyżywać, improwizując przy okazji solówki do tych utworów... I chyba nic mnie az tak nie rozładowało w życiu Wink
a ja slyszalem, ze na tym albumie nie ma solowek, bo nic nie pasowalo... dzisiaj w tv widzialem teledysk dost.anger i jest tam kilka fajnych momentow, gdzie mozna wstawic solo...
kirk sie opierdala i tyle...
a ja bym chcial takie drugie right the lighting
Odpowiedz

Kamil napisał(a):

a ja slyszalem, ze na tym albumie nie ma solowek, bo nic nie pasowalo... dzisiaj w tv widzialem teledysk dost.anger i jest tam kilka fajnych momentow, gdzie mozna wstawic solo...
Dokładnie; ja tam wielkim gitarzystą JESZCZE nie jestem, więc to nie były jakieś genialne solówki, ale podobno ktoś kiedyś dograł porządne; można o tym poczytać chyba w tym temacie kilka stron wcześniej Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

no spoko, ja tez nie zagram takich perelek jak judasowski Painkiller, ale jest kilka fajnych miejsc w tych kawalkach. gdzie mozna by dodac sola, zmienic riff... byloby wowczas na pewno o wiele ciekawiej, moze to by nie byla stara meta, ale daloby sie tego byc moze w normalny sposob, nie na sile, sluchac Tongue
Odpowiedz

Kamil napisał(a):

przepraszam,ale Kirk sie nie opierdala,sam nie jest zadowaolony,z tego,ze nie ma solowek,czy na kazdym albumie,na kazdej piosence ma byc solowka ???
Kazdy artysta ma wolna reke i tworzy co chce,nie wmowisz zadnemu artyscie co ma robic :? Big Grin
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Ale za to pozniej mozesz skomentowac jego dzielo, w wypadku metalszitu watpliwej jakosci.
A solowka jest nierozerwalna czescia thrashowej muzyki metalowej.
Odpowiedz

Kamil napisał(a):a ja bym chcial takie drugie right the lighting

Right the lighting ??
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

\\\ AlucarD /// napisał(a):
Kamil napisał(a):a ja bym chcial takie drugie right the lighting

Right the lighting ??

kurwa, sory, zle napisalem, ale tak to jest, jak sie cale ferie pijeSmile grunt ze wszyscy wiedza o co chodziSmile
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Więcej takiego "gówna" jak MetallicA proszę!

A ten jaki koprofil.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Więcej takiego "gówna" jak MetallicA proszę!

A ten jaki koprofil.
A ten jaki dowciapny Laughing Nie podejrzewałem cie o poczucie humoru. Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Może jest Dhamprem....
Wink
Odpowiedz