• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer

O to to :!: kończy się Supremist a już za chwile poleci znów Flesh Storm i jazda dalej.Po 4 odsłuchu jest coraz lepiej, wreszczie skumałem Black Serenade(8.5/10) i Eyes...(9/10).Teraz juz serio ostatni raz i juz czekam na oryginał.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Kurwa,na razie udało mi się jedynie "Flesh Storm" zassać i właśnie zbieram zęby z zola. Z niekontrolowaną i permantentną erekcją jaka ma miejsce podczas słuchania tego kawałka nawet nie próbuję walczyć.MIAZGA !!!
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Flesh Storm to pierdolony niszczyciel, a solo wogóle rozpierdala na atomy.666/10 :!:
Odpowiedz

prawda

W sumie wspolczuje Ramzesowi, po odsluchaniu calej plyty chyba nie bedzie w stanie ruchac przez tydzien Laughing
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):prawda

W sumie wspolczuje Ramzesowi, po odsluchaniu calej plyty chyba nie bedzie w stanie ruchac przez tydzien Laughing

I chuj,Slayer jest lepszy niż ruchanie Laughing

Zresztą niekoniecznie,bo skoro SLAYER wzmaga moja erekcję ,wiec mozna się ruchać przy włączonej muzie. Big Grin

na razie trzy kawałki z "christ illusion sampler" +"Flesh storm" lecą na opcji "Repeat"
Odpowiedz

Kurwa sluchajcie az wam uszy rozpier****\m/
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Kurwa, przy pierwszych dziwękach Flesh Storm miałem przedwczesny, obenie ręka mi już machinalnie po penisie jeździ.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Kurwa, przy pierwszych dziwękach Flesh Storm miałem przedwczesny, obenie ręka mi już machinalnie po penisie jeździ.

Phi,u mnie napletek sam chodzi w rytm muzyki.Nie musze uzywac ręki.
Odpowiedz

Wytrysk, wzwód, wytrysk, wzwód, wytrysk, wzwód, wytrysk, wzwód.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Płyta chyba nie lepsza od GHUA,ale za to sola zabijaja najbardziej od czasów SITA,pozatytm nie wiem co tam chcieliscie od Black Serenade - zajebisty numer
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Wczoraj w nocy zassałem sobie - jeszcze nie zapoznałem się z płytką ale jak to uczynię to czym prędzej coś tu bazgrnę Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):Bez przesady

W sumie po 3 odsłuchach mam dylemat.Z jednej strony cudne i świetne wałki( Flesh Storm, Catatonic, Jihad, Cult, Supremist, Skeleton Christ) z drugie przeciętne lub najwyżej solidne (Catalyst, Eyes of the Insane, Consfearacy, Black Serenade).Jest szybko, jest brutalnie, jest ZŁO i MOC ale brakuje genialnych riffów i zagrywek, płyta jest bardzo dobra ALE wlaśnie, brakuje iskry z dupy lucyfera.

1.FS-10/10
2.Cat-7.5/10
3.SChrist-9.5/10
4.Jihad-9/10
5.EOTI-7/10
6.BS-6/10
7.Cons-6/10
8.Cat.-9/10
9.Cult(najlepszy)-10/10
10.S-9.5/10

Lepsze od DIM, DI, UA, póki co 8.5/10 i drobne rozczarowanie

po klikunastu przesłuchaniach

1.FS-10/10
2.Cat-9/10
3.SChrist-10/10
4.Jihad-9.5/10
5.EOTI-9/10
6.BS-8/10
7.Cons-7.5/10
8.Cat.-9.5/10
9.Cult(najlepszy)-10/10
10.S-10/10

ocena 9.2/10:
RiB=SiTA=SOH(10/10)>GHUA(9.6/10)>ChI(9.2/10)>HA(9/10)>SNM(8.8/10)>DI(8.2/10)>UA(7/10)>DIM(6/10)
Odpowiedz

płyta jest lekko mówiąc nierówna ale the war is cure jak powidają, wiekszośc kwałków wchodzibo po prostu slayer, tom jak na SIA, powrót lombardo wyraźnie odczuwalny... najlepsza 1
and now is forever...
Odpowiedz

Zajebiscie jest komentowac, cos, co jeszcze nie wyszlo...co, amatorzy mpchujek ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Tak,oczywiscie,jesteśmy amatorami empetrujek i jebanymi pozerami.Nie wszyscy mogą być tak tru jak ty.
Odpowiedz