Slayer -
Krolik - 10-16-2004
Tak przeglądam to forum i dopiero dotarło do mnie, iż nie ma tu żadnej wzmianki o jednej z najlepszych ( to chyba kwestia niepodważalna... ) kapel metalowych w ogóle...
W mej opinii cała ich twórczość, bez wyjatków to mistrzostwo, a i wciąż potrafią przyjebać między oczy lepiej niz niejeden żespół death czy black...
-
Kalin - 10-16-2004
Mnie osobiście Slayer nie kładzie na kolana, (wole Machine Head) Ale Płyty: Diabolus In Musica, i God Hate Us All, są naprawde dobre 8) Nie słucham ich namiętnie, ale czasami dobrze jest ich posłuchać

Pozdr.
-
Acrid - 10-16-2004
No ba, porzadna kapela

Pierwsza plyte ktora mialem okazje przesluchac, to God hates Us All, od razu rzucilem sie w najstarsze nagrania, ktore sa, hm, bardziej brutalniejsze? Majace wieksza energie? Eh! najwazniejsze ze maja cos w sobie, a glos Araya'i jest po prostu niesamowity!
-
Dżemik - 10-16-2004
Klasyka i geniusz.. Wszystkie plyty sa swietne ale do Diabolus.. Undisputed.. i Divine Intervention jakby toszke mniej.. =)
-
gabrysia - 10-16-2004
powiedz mi co sądzisz o nowej płycie in flames. bo zastanawiam się czy ją sobie kupić. mógłbyś mi doradzić?? a slayer jak dla mnie może być
-
Dżemik - 10-16-2004
Swietna.. Duzo bardziej nu metalowa/alt metalowa niz poprzednie wydania.. Pomimo to genialna.. Ale jest chyba do takich pytan odpowiedni topic?
-
Splash - 10-16-2004
SLAYER JEST ZAJEBISTY ! Koniec, kropka. Kto sie sprzeciwi bedzie miał ze mną doczynienia

...
- Anonymous - 10-16-2004
mmmm..

Slayer 8) co tu dużo mówić, super zespół, super muzyka, a najlepsze płyty to: Reign in Blood i Seasons in the Abyss 8) 8)
-
MasterGrucha - 10-16-2004
2 słowa: Niesamowity zespół.
-
predator667 - 10-28-2004
Bardzo dobra kapela. Najlepsze ich albumy to "Reign In Blood" i "South Of Heaven". Ale zdarzają im się też wpadki: "HA" jest piekielnie nudny, a "SITA" byłaby nudna gdyby nie "Blood Red" i utwór tytułowy...
-
Krolik - 10-28-2004
W rzeczy samej hell... jest jakiś taki usypiający...
-
aXe Rose - 10-28-2004
wolę Metallicę i Venoma
-
Macias - 10-28-2004
Wokal maja taki sobie. Ale South of heaven jest czadowa. Szczegolnie Mandatory suicide chyba ich najlepszy song. A Reign in blood moim zdaniem przereklamowana
-
Krolik - 10-28-2004
A moim i milionów fanów metalu na całym świecie nie
-
Emila - 10-29-2004
WYBITNI