- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
X_factor napisał(a):fetus napisał(a):Acrid napisał(a):Mam tylko nadzieje, ze wyjdzie im w praniu cos ciekawego. Niby o to trudno sie nie martwic majac do czynienia z takim zespolem jakim jest Slayer, ale roznie to bywa. Wystarczy popatrzec na reviewsy dotyczace GHUA, ktore sa baaardzooo zroznicowane,..
będzie dobrze Lombardo powrócił do ciepłego kurwidołka.
To oczywiste że będzie dobrze Ponieważ oni znowu ostatnio zaczynają grać jak kiedyś odzyskują klimat (twardy i brutalny). 
Bez sensu pieprzysz. Graja cala czas z zajebista forma i niczego nie mozna im bylo zarzucic. Bostaph zajebiscie sie wkomponowal, nie zauwazylem, zeby noga mu sie kiedys powinela. Wiadomo, ze to co Bostaph napierdalal w pocie czola,Lombardo gral w sielankowym klimacie,ale to dla nas nie ma znaczenia. Oczywiscie, nastroje w kapeli wzrosly i temu nie zaprzecze.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Nie znasz sie i tyle..
Zreszta nawet jesli ktos nie lubi nowych plyt Slayera, to musi obiektywnie przyznac, ze GHUA jest lepsze od DIM..
nom, GHUA(9.2/10)>>>>DIM(5.4/10)
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
A więc ogolnie instrumentalnie juz jest, lirycznie jest, DAJCIE MI JUZ TĄ PŁYTĘ!!!
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Slayer...jakos zawsze wolalem Mete czy Testament czasem tylko cos zapuszcze. ALe mimo wszystko do zespołu mam wielki szacunek bo ich wklad w thrash jest niepodwazalny.