08-21-2005, 10:56 AM
Wiesz, to jest taka internetowa prawidłowość, że jak przyjdzie ktoś nowy i nas czasem zdenerwuje, np. za dużym avatarem, to sie go potem czepiamy

XdkyX napisał(a):http://bladymd.w.interia.pl/kfadrat/gif.gif
i wiecej nic do dodania
fetus napisał(a):panowie, chłopaki co jest? kazdy wie ze miało być kerry i miało być lombardo, liczy się moja miłość do slayer a wy czepiacie sie jak faryzeusze jezusa.Dokładnie... to tak jak by się ktoś czepiał, że ktoś napisał przez pomyłkę Gateways OF Annihilation...
Kerry King napisał(a):Slayer rządzi !! to najlepszy i naj agresywniejszy zespół wszechczasów !! asz brak mi słów żeby opisać jacy oni są genialni ...SNM I RB rządzomgeniusz dosłownie
Necroblood napisał(a):najagresywniejszy???!!! Popierdoliło całkowicie. Zachowujecie się jak jacyś zasrani fanatycy. Ciekawe co jeszcze im przypiszecie. Może powstanie metalu, a co czosnek. W ogóle napiszcie, że starożytni Grecy inspirowali się ich twórczością. Dobra chyba starczy tego pisania możecie już wrócić to walenia konia przed plakatem Slayeragdyby nie slayer wielu z nas nie słuchało by metalu, myśle ze to wystarczy.
fetus napisał(a):Necroblood napisał(a):najagresywniejszy???!!! Popierdoliło całkowicie. Zachowujecie się jak jacyś zasrani fanatycy. Ciekawe co jeszcze im przypiszecie. Może powstanie metalu, a co czosnek. W ogóle napiszcie, że starożytni Grecy inspirowali się ich twórczością. Dobra chyba starczy tego pisania możecie już wrócić to walenia konia przed plakatem Slayeragdyby nie slayer wielu z nas nie słuchało by metalu, myśle ze to wystarczy.
Necroblood napisał(a):nie uwazam ze slayer jest najbardziej agresywny ale jak malo ktora kapela potrafi wyzwolic w czlowieku prawdziwego zwierzaka potrafia doprowadzic do obledu po drugie fascynacja slayer to religia, trudno tu dyskutowac jesli ktos uwaza zabojce za najbardziej agresywny zespol to na pewno jest w stanie to szybko uzasadnic, ja czuje chyba wiecej agresji jednak w produkcjach kreator ale to juz inna bajkafetus napisał(a):Necroblood napisał(a):najagresywniejszy???!!! Popierdoliło całkowicie. Zachowujecie się jak jacyś zasrani fanatycy. Ciekawe co jeszcze im przypiszecie. Może powstanie metalu, a co czosnek. W ogóle napiszcie, że starożytni Grecy inspirowali się ich twórczością. Dobra chyba starczy tego pisania możecie już wrócić to walenia konia przed plakatem Slayeragdyby nie slayer wielu z nas nie słuchało by metalu, myśle ze to wystarczy.
co do tego nie mam wątpliwości, ale pisanie, że jest najagresywniejszy to już chyba oznaka debilizmu nie uważasz?
Necroblood napisał(a):co do tego nie mam wątpliwości, ale pisanie, że jest najagresywniejszy to już chyba oznaka debilizmu nie uważasz?
Kerry King napisał(a):Slayer rządzi !! to najlepszy i naj agresywniejszy zespół wszechczasów !! asz brak mi słów żeby opisać jacy oni są genialni ...SNM I RB rządzom