• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer

Wiesz, to jest taka internetowa prawidłowość, że jak przyjdzie ktoś nowy i nas czasem zdenerwuje, np. za dużym avatarem, to sie go potem czepiamy Wink
Wink
Odpowiedz

Właśnie w Allegro kompletuję dyskografię Slayera, za 6 min będzie moja. Spadam bo ktoś mnie jeszcze przelicytuje
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

http://bladymd.w.interia.pl/kfadrat/gif.gif
i wiecej nic do dodania Smile
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):http://bladymd.w.interia.pl/kfadrat/gif.gif
i wiecej nic do dodania Smile

Heh dobre dobre Surprised Ale jak K.K. to chyba nigdy nie zagram, choc moze...kiedys...kolo osiemdziesiatki jak bede jeszcze w stanie gitare podniesc Surprised
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Slayer rządzi !! to najlepszy i naj agresywniejszy zespół wszechczasów !! asz brak mi słów żeby opisać jacy oni są genialni ...SNM I RB rządzom
Odpowiedz

fetus napisał(a):panowie, chłopaki co jest? kazdy wie ze miało być kerry i miało być lombardo, liczy się moja miłość do slayer a wy czepiacie sie jak faryzeusze jezusa.
Dokładnie... to tak jak by się ktoś czepiał, że ktoś napisał przez pomyłkę Gateways OF Annihilation... Wink
Odpowiedz

Kerry King napisał(a):Slayer rządzi !! to najlepszy i naj agresywniejszy zespół wszechczasów !! asz brak mi słów żeby opisać jacy oni są genialni ...SNM I RB rządzom
geniusz dosłownie
and now is forever...
Odpowiedz

Fuck kiedy ta nowa plyta? nie moge sie doczekac kurwa. Miala byc pod koniec roku, albo na poczatku przyszlego. Wie ktos cos wiecej?
Odpowiedz

najagresywniejszy???!!! Popierdoliło całkowicie. Zachowujecie się jak jacyś zasrani fanatycy. Ciekawe co jeszcze im przypiszecie. Może powstanie metalu, a co kurwa. W ogóle napiszcie, że starożytni Grecy inspirowali się ich twórczością. Dobra chyba starczy tego pisania możecie już wrócić to walenia konia przed plakatem Slayera
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):najagresywniejszy???!!! Popierdoliło całkowicie. Zachowujecie się jak jacyś zasrani fanatycy. Ciekawe co jeszcze im przypiszecie. Może powstanie metalu, a co czosnek. W ogóle napiszcie, że starożytni Grecy inspirowali się ich twórczością. Dobra chyba starczy tego pisania możecie już wrócić to walenia konia przed plakatem Slayera
gdyby nie slayer wielu z nas nie słuchało by metalu, myśle ze to wystarczy.
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):
Necroblood napisał(a):najagresywniejszy???!!! Popierdoliło całkowicie. Zachowujecie się jak jacyś zasrani fanatycy. Ciekawe co jeszcze im przypiszecie. Może powstanie metalu, a co czosnek. W ogóle napiszcie, że starożytni Grecy inspirowali się ich twórczością. Dobra chyba starczy tego pisania możecie już wrócić to walenia konia przed plakatem Slayera

co do tego nie mam wątpliwości, ale pisanie, że jest najagresywniejszy to już chyba oznaka debilizmu nie uważasz?
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):
fetus napisał(a):

co do tego nie mam wątpliwości, ale pisanie, że jest najagresywniejszy to już chyba oznaka debilizmu nie uważasz?
nie uwazam ze slayer jest najbardziej agresywny ale jak malo ktora kapela potrafi wyzwolic w czlowieku prawdziwego zwierzaka potrafia doprowadzic do obledu po drugie fascynacja slayer to religia, trudno tu dyskutowac jesli ktos uwaza zabojce za najbardziej agresywny zespol to na pewno jest w stanie to szybko uzasadnic, ja czuje chyba wiecej agresji jednak w produkcjach kreator ale to juz inna bajka
and now is forever...
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):co do tego nie mam wątpliwości, ale pisanie, że jest najagresywniejszy to już chyba oznaka debilizmu nie uważasz?

A temu lata ten gul.
Odpowiedz

Lata, lata. Po prostu strasznie mnie denerwuje jak widzę, że ktoś pisze głupoty. Subiektywnie to możecie sobie sądzić nawet, że Slayer jest też najbardziej bluźnierczym zespołym swiata. Mało mnie to obchodzi, ale jeżeli widzę tylko i wyłącznie spuszczanie się nad zespołem i nie podawanie konkretnych argumentów na udowodnienie swojego zdania to mam prawo sądzić, że osoba gówno wie.
Odpowiedz

Pewnie ze tak, ale...
Kerry King napisał(a):Slayer rządzi !! to najlepszy i naj agresywniejszy zespół wszechczasów !! asz brak mi słów żeby opisać jacy oni są genialni ...SNM I RB rządzom

przeciez to jakis gnojek z dysleksją. Nie ma co sie nad nim tak rozwodzic. Chlopak siedzi pewnie teraz zawstydzony w kacie i ryczy.
Odpowiedz