01-12-2006, 09:06 AM
Zaopatruje sie w Hell Awaits
i Seasons In The Abyss. Zobaczymy co to bedzie
wiem że SITA ma geniealny tytułowy kawałek.

We Are Defenders Of The Faith...
DODa napisał(a):Zaopatruje sie w Hell Awaits i Seasons In The AbyssNajwyzszy ,kurwa,czas.
Cytat:ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiaja
Kamil napisał(a):zebym mogl uwierzyc, ze thrash nie umarł jeszczew, bo ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiajawymień gówna które pojawiły sie ostatnio ( oczywiście chodzi o thrash ) bo wg. mnie TOTD , SHKM , ReliXIV to płyty genialne a wyszły całkiem niedawo ... chyba że ty słuchając slipknota albo tokio hotel wypowiadasz sie o muzyce która teraz wychodzi
ZOMO
Zakk_Wylde napisał(a):Kamil napisał(a):zebym mogl uwierzyc, ze thrash nie umarł jeszczew, bo ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiajawymień gówna które pojawiły sie ostatnio ( oczywiście chodzi o thrash ) bo wg. mnie TOTD , SHKM , ReliXIV to płyty genialne a wyszły całkiem niedawo ... chyba że ty słuchając slipknota albo tokio hotel wypowiadasz sie o muzyce która teraz wychodzi
ZOMO
Kamil napisał(a):ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos czosnek tego nie widze.
statekx napisał(a):Kamil napisał(a):ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos czosnek tego nie widze.
Lost Horizon. Nie jak Slayer, ale...
Ambivalent napisał(a):statekx napisał(a):Kamil napisał(a):ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos czosnek tego nie widze.
... sukcesu to oni nie odniesli.
Ambivalent napisał(a):statekx napisał(a):Kamil napisał(a):ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos czosnek tego nie widze.
... sukcesu to oni nie odniesli.
Zakk_Wylde napisał(a):odświerze temat slayera fajnym linkiem który może kilku z was już widziało http://tatmanmusic.tripod.com/id1.html...
zajebisty koncercik slayera z 84 roku ... jakość może słaba ale jaki czad !!
![]()
![]()