• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

scena

co rozumiecie przez pojęcie "scena". czym owa scena sie charakteryzuje, co okresla i co trzeba wg was zrobic zeby byc czescia sceny.
no man can see me and live
Odpowiedz

a napisał(a):co rozumiecie przez pojęcie "scena". czym owa scena sie charakteryzuje, co okresla i co trzeba wg was zrobic zeby byc czescia sceny.

większość kandydatów na bycie częścią sceny powinna z miejsca strzelić sobie w łeb, ot taki Black Metal Sacrifice dla diabła
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

nie dokladnie o to mi chodzilo
no man can see me and live
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):większość kandydatów na bycie częścią sceny powinna z miejsca strzelić sobie w łeb, ot taki Black Metal Sacrifice dla diabła
no to strzel sobie w głowę, to napewno będziesz członkiem sceny, a twoje zwłoki napewno integralną częścią podłogi. Laughing
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

"jupi" temat jak to mówi moja sąsiadka
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
Annunakki napisał(a):większość kandydatów na bycie częścią sceny powinna z miejsca strzelić sobie w łeb, ot taki Black Metal Sacrifice dla diabła
no to strzel sobie w głowę, to napewno będziesz członkiem sceny, a twoje zwłoki napewno integralną częścią podłogi. Laughing

masz jakiś problem, czy po prostu jesteś kurewsko mało dowcipny?
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):masz jakiś problem, czy po prostu jesteś kurewsko mało dowcipny?
dlaczego niby miał bym mieć jakiś problem? wspomórz scenę, zabij się Laughing
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
Annunakki napisał(a):masz jakiś problem, czy po prostu jesteś kurewsko mało dowcipny?
dlaczego niby miał bym mieć jakiś problem? wspomórz scenę, zabij się Laughing

jełopie, musiałbym najpierw czuć jakikolwiek związek z tzw. sceną, ale chyba na to nie wpadłeś, dlatego takie teksty to rzucać możesz, jak stoisz przed lustrem
MIGHT IS RIGHT!
- Karl Logan
Odpowiedz

Dla mnie okreslenie scena to okreslenie negatywne. Kojarzy mi sie z banda frajerow i pacanow placzacych po smierci papy a na codzien udajacych wielkich satanistow. Zaorac. Moze by sie kilka fajnych zespolow znalazlo. Reszta to niedojeby.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Dla mnie "scena" również ma zabarwienie negatywne, kojarzy mi się z stosunkowo niewielkimi grupkami palantów, którzy:

- zakładają różne śmieszne "tajne" organizacje, po czym rozpowiadają o nich całemu światu
- wydają ziny, których nikt nie czyta, a główną treścią jest "wojowanie" z innymi grupkami
- prowadzą równie zabawne strony internetowe
- udzielają się na forach, na których piszą jacy to są fajni
- w 6 osób tworzą 12 zespołów

Dobre kapele/muzycy poradzą sobie bez "scenowego" bagienka....

Oczywiście to co napissałęm odnosi się gł. do blacku...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a napisał(a):co rozumiecie przez pojęcie "scena". czym owa scena sie charakteryzuje, co okresla i co trzeba wg was zrobic zeby byc czescia sceny.
scena to takie miejsce gdzie przeważnie się występuje Wink Rolleyes
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):jełopie, musiałbym najpierw czuć jakikolwiek związek z tzw. sceną, ale chyba na to nie wpadłeś, dlatego takie teksty to rzucać możesz, jak stoisz przed lustrem
żryj gówno bękarcie.

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):żryj gówno bękarcie.

internetowe wyzywanki to mam rozumieć, część tejże sceny? Laughing
MIGHT IS RIGHT!
- Karl Logan
Odpowiedz

Hahaha obroncy sceny sie wkurzyli. Bedzie sie dzialo. Co chlopaki, tez zrecie gowno a mrok z was ucieka wszelkimi otworami?
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Tomash napisał(a):- zakładają różne śmieszne "tajne" organizacje, po czym rozpowiadają o nich całemu światu

Masz jakies wonty do Okaleczenie Front/Anti-Behemoth Front?
Odpowiedz