• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SAW [Piła]

mal napisał(a):Nie rozumiem tych wszystkich 'ochów' i 'achów', jak dla mnie film przeciętny, wiele nie napiszę bo i nie ma po co i o czym - nic w tym nowatorskiego, a tej 'niespodziewanej końcówki' można było się spokojnie domyślić, w końcu reżyser dawał nam wskazówki w postaci długich najazdów na pielęgnairza, więc wybór oprawcy dramatycznie się kurczył do 2 osób, pielęgniarz vs chory Wink

Film na 6!
W skali 1-10 - fkoz
Już wyciągam na siódemczynę!

Podaliście tu też przykład niskobudżetowego filmu - Blair Witch, moim zdaniem nie powinen ujrzeć światła dziennego, największa porażka od czasów Przybysza z Kosmosu (1953) Wink
BLUŹNISZ!!!!

Oba filmy: 10/10.

Nie inaczej!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

A jak dla mnie to taki sobie ten film. Nie zrobił na mnie aż tak wielkiego wrażenia. Postawił bym mu ocene 7/10
Odpowiedz

Piła - 8/10 byłoby 10/10 gdyby nie zjechana końcówka :]

Blair witch - 1/10

Nie inaczej Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie rozumiem jak takiego gniota jakim niewątpliwie jest blair witch można postrzegać jako arcydzieło.

Profanatorzy Kina! Laughing
Odpowiedz

mal napisał(a):Nie rozumiem jak takiego gniota jakim niewątpliwie jest blair witch można postrzegać jako arcydzieło.

a kto tak twierdzi?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

SAW ciekawa, psychologiczna, krwawa papka.
Ciekawe jaka będzie 2 część, zazwyczaj kontynuacje są gorsze.
.dance with the dead in my dreams...
Odpowiedz

Mam drugą część. Jeszcze jej nie oglądałam ale siorka mówi że jedynka lepsza. Ale film nawet warty obejrzenia tak więc może i ja się skuszę Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Swietny film. Kocham glos psychola.
Odpowiedz

Bardzo ciekawy film, trochę skomplikowany. Muszę go jeszcze raz obejrzeć bo za nie wszystko zrozumiałam. Tytuł wskazywał na jakąś tandetę, ale jestem mile zaskoczona.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Ołłłł,pamiętam jak oglądałem to sam ok 23.00 ze słuchawkami na uszach hehehe.Gdy film się skończył musiałem po raz 9-ty obejrzeć "Miasteczko South Park" na poprawę humoru bo co jak co ale "Piła" potrafi PRZYGNIEŚĆ heee...
Odpowiedz