• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SAW [Piła]

Co sądzicie o tym filmie? Wink Taki niby-horror, niby-triller, mieszanka znakomita Smile Plus własciwie zadna znana twarz, dobra gra aktorska. Zakręcona, straszna historia o mordercy, który-nikogo-nie-zabił Tongue Ogólnie nie dużo krwi, ale za to jakiej ;D Przemyślane Surprised "zagadki" psychopata, odrąbana noga i rozpaćkana twarz to kolejne plusy tego filmu Smile
"Until ya mind is locked in Believin' all the lies that they're tellin' ya Buyin' all the products that they're sellin' ya They say jump and ya say how high Ya brain-dead
Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
Odpowiedz

aż szok że nikt nie odpisał w tym temacie
film jest zajebisty dlatego że w zasadzie wszystko wyjasnia się w dosłownie ostatnich 10 sekundach filmu
ciekawa fabuła
do końca nie wiadomo o "kogo chodzi"
no i te motywy z zabijaniem
podpalenie, rozcięcie się o kolczasty drucik ;]
Odpowiedz

Przed chwila w piekle mielismy seans.
Dobry film. Bardzo interesujaca fabula. A koles, ktory wymyslal sposoby umierania ofiar jest geniuszem! W piekle mu to wynagrodze.

Szkoda tylko, ze przezyl ten gej, Adam (o ile znalazl w rurach ten klucz). No i rodzina doktorka.

Czekamy na Saw 2
AVE JA!!!
Odpowiedz

Właśnie go obejrzałem, rewelacja jak dla mnie liczą się od teraz dwa thrillery Saw i Seven, świetna końcówka Smile
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Genialny film juz dawno czegos podobnego nie ogladalem a najlepszym motywem to byly te pulapkiSmile
czekam na 2 czesc mam nadzieje ze bedzie bo zostalo jeszcze sporo osob do zabicjaSmile
Odpowiedz

Chuja tam genialny. Fabula moze i jest interesujaca, ale nie trzeba byc geniuszem, aby ja zrozumiec. Wstarczy IQ w okolicach 90.

A Ci juz sie chcieli dowartosciowywac.

W ten sposob film zrobi duza kariere w gronie pseudointelektualistow.
AVE JA!!!
Odpowiedz

Pseudointelektualisci tez potrzebuja czasem jakiejs pożywki dla siebie, film miał jedno zasadnicze przesłanie "szanuj życie", skierowane tylko do do wyżej wymienionych ? nia sądze
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

spoko Szatan- Adam nie znalazl tego klucza bo przeciez zostal on wciagniety do rur gdy wczesniej wyjal korek zeby przyciagnac odtwarzacz
Odpowiedz

...no czegoś takigo nie widziałem od czasu Seven.....powalające...

...jak ogladałem końcowke to tak jakos bylem znismaczony ze jakoś tak sie dziwniekończy...ale ostatnia minuta połozyła mnie na kolana.... Laughing
...here and beyond
Odpowiedz

Ale mnie ten film zeschizował - jak zobaczyłem końcówkę to normalnie z rozwartą gębą siedziałem i sie gapiłem na creditsy bo w życiu bym sie nie spodziewał, że tak sie skończy - film zarąbisty.
Łyżwiarz wie, że kotek odkopał prezent.. TongueBig Grin
Grimoirum na MySpace Smile
Odpowiedz

trzeba się będzie zainteresować tym filmem Angry
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

To będę wyjątkiem...
Film moim zdaniem przeciętny.Plusem jest niewątpliwie zakończenie i to,że nasz psychol działa w nieprzewidywalny sposób Smile Ale napięcie?Szczerze mówiąc nie odczuwałem żadnego :? Przy oglądaniu klątwy-to co innego.Ale w końcu co kto lubi Tongue
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

mi tam sie pila podbala miodzio Big Grin
cala fabula poprostu oblęd

cos innego od masakry gdy jeden facet zabija garstke dzieciakow

polecam
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

pare niedociagniec jest ale wywarl na mnie ogromne wrazenie, jeden z lepszych!
Odpowiedz

świetny film, najlepszy był motyw jak laska wyjmowałą kluczyk z żołądka kumpla.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz