• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SAW [Piła]

ale niezle przemyslane to bylo

goscio zabijal ale nie wlasnymi rekami doprowadzal do tego ze typ sie sam zabil

cool Big Grin
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

Właśnie obejrzałem sobie ten filmik, mniam, jak ja lubie takie rzeczy Big Grin wreszcie jakiś film który do końca trzyma w napięciu :!: świetna końcówka, choć troszke przekombinowana, i - moim zdaniem kompletnie nierealna(nie będe pisał dlaczego bo nie chce psuć filmu osobom, które go jeszcze nie widziały) Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

właśnie zasiadam do seansu Big Grin
Odpowiedz

Chory film i tyle (; Widzialem lepsze ^^ W ogole przez to bede mial koszmary w nocy, gdzie moj misio ^^"
Odpowiedz

nieźle acrid Big Grin
no ateraz na temat: film całkiem całkiem nie tylko pokazuje wartość życia ale chyba przedewszystkim pokazuje jak to człowiek człowieka może zaszczuć
końcówka wymiata nie dało się tego przewidzieć
ale wypowiedzi że film jest genialny są mocno na wyrost
Odpowiedz

po prostu dno Neutral gniot jakich mało.. kazdy sie tym syfem zachwyca a w nim nie ma nic ciekawego... myslalem, no fajnie moze sie w koncu przestrasze... ni chuju, siedzialem tylko lekko znudzony Neutral ech.. porażka...
Odpowiedz

Cytat:Co kto lubi, zresztą chyba to zależy od nastroju, bo ja np. oglądałem Piłe i trzymała mnie w napięciu, a dzień później oglądałęm "Klątwe" i myślałem że umre z nudów, podczas gdy niektózy twierdzą że to nieziemsko straszny film itd...
Klątwa to kolejna niby-strzaszna opowiastka z holyłudu...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

czyli wychodzi na to ze sie nie boje filmow Neutral jakos zaden (z tych dwoch) mnie nie przerazil..
ale nie zapomne jak ogladalem w wieku okolo 10 lat (nie pamietam) film na podstawie ksiazki Kinga "To" po prostu masakra Big Grin
Odpowiedz

Angry super film... bardzo nieprzewidywalny, dosyć drastyczny... super zakonczenie... tak niespodziewane iszokujące że oglądałem to na stojącoBig GrinBig GrinBig Grin zaraz po Hellraiser i Egzorcyście, to mój ulubiony film Angry Mad
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

Film ogólnie rzecz biorąc genialny, widziałam porównania z Seven, są podobne, ale oba są genialne i nie mam zamiaru ich porównywać Big Grin W obydwu psychol uważał się za kogoś kto powinien 'nawracać' ludzi. Świetny, może dlatego, że nie grał nikt znany, może dlatego, że film jest tak 'surowy', na pewno jeden z moich ulubionych Smile
You see I cannot be forsaken
Because I’m not the only one
We walk amongst you
Feeding, raping
Must we hide from everyone
Odpowiedz

chory film, zrobiony przez chorych ludzi dla chory ludzi, potrzebujacych chorych podniet... Wink
Odpowiedz

Dzeyla napisał(a):chory film, zrobiony przez chorych ludzi dla chory ludzi, potrzebujacych chorych podniet... Wink
Ach... wszystko o mnie Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

mam mieszane uczucia co do tego filmu...
Ale chyba lepszy niz gorszy

Adam: I went to bed in my shithole apartment and I woke up in an actual shithole.
Odpowiedz

ale chyba Dzeyla trafiła w sedno ^_^
Odpowiedz

świetny film, trzyma w napięciu od początku do końca, dawno tak interesującego filmu nie widziałam, zakończenie też super Tongue
Odpowiedz