- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
A,to znam. Trzeba spenetrować małemu chłopcu odbyt i jest się na innym poziomie świadomości. Chyba z pół roku temu poznałem tę metodę,Kel mi pisał na GG - był tym bardzo przejęty.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
A mój sąsiad po tym zabiegu zamienił się w Araba. Coś poszło nie tak, coś spierdolił?
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
No nic dziwnego-Arab, Abdul al-Hazred w 730 r. w okultnej ekstazie przelał na manuskrypt podszepty demonów tworząc ,,Księgę Umarłęgo Prawa" (Necronomicon), bedącą dziełem fundamentalnym jesli chodzi o czarną magię
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Każdy szanujący się zły człowiek zna wielkie Dzieło Szalonego Araba.
Myślisz że Wielki Kafulu tak urządził mojego sąsiada? Albo Nyarlathotep?
Bo zauważyłem kolejna niepokojącą rzecz - on wyrzuca śmieci średnio 2 razy dziennie!!!
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
W jego domu pewnie znajduje się studnia, przez którą jeden z pradawnych przekazuje mu swoje śmieci do wyrzucenia. Zmienił go w Araba wymuszając wieczną służbę.
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
No i rozjebaleś dobry temat.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
śmiechy śmiechami, ale poza opętanym neoarabem mam tez inną sąsiadkę, normalnie nosferatu. Jest najbrzydszą kurwa istotą na świecie, ale nie po prostu brzydką kobietą - to już ohyda właściwa potworności, takie półzombie. Jak uda mi się kiedyś ośmielić na zbliżenie do niej na odpowiedni dystans to spróbuje wykonac jakieś tajniackie foto i zademonstrować, jak znalazł do straszenia niegrzecznych dzieci. Ona na pewno też jest przesiąknięta Pierwotnym Złem.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A busem którym jeżdże na próby jeździ kobieta(?) która z ryja wygląda prawie jak minister Fotyga, to jest dopiero ZŁO.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo