• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Necro Desecrator napisał(a):Takie reakcje to efekt wrodzonej tendencji do wypierania ze świadomości przerażającej Prawdy
Oj, daj spokój. To była tylko przykrywka, żeby nie dowiedzieli się, o czym tu rozmawiamy.
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Jest w rękach Illuminatu,trzymaj sie z dala. Znam kolesia, którego rodzony brat widział jaki ich szef zmienia się w reptiliona

Kapuje. Rozumiem,ze jako aryjski chłopiec powinienem się bać wyssania krwi?
Odpowiedz

Bardziej powinnienes się obawiac brutalnej penetracji tunelu kliffotycznego, co umozliwiało okultnym magom z Atlantydy podróż poprzez tunele czasoprzestrzenne w celu kontaktu z Przedwiecznymi.
http://www.taroscopes.com/webstream/webs...tpage.html - wyklady wielkiego Maga M. Tsariona, wroga nr I reptilionow powinny rozjasnic to zagadnienie
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

A,to znam. Trzeba spenetrować małemu chłopcu odbyt i jest się na innym poziomie świadomości. Chyba z pół roku temu poznałem tę metodę,Kel mi pisał na GG - był tym bardzo przejęty.
Odpowiedz

Wars napisał(a):[Obrazek: 37592563168fff9a.jpg]

To się nie dzieje...
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

A mój sąsiad po tym zabiegu zamienił się w Araba. Coś poszło nie tak, coś spierdolił?
Odpowiedz

No nic dziwnego-Arab, Abdul al-Hazred w 730 r. w okultnej ekstazie przelał na manuskrypt podszepty demonów tworząc ,,Księgę Umarłęgo Prawa" (Necronomicon), bedącą dziełem fundamentalnym jesli chodzi o czarną magię
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Każdy szanujący się zły człowiek zna wielkie Dzieło Szalonego Araba.
Myślisz że Wielki Kafulu tak urządził mojego sąsiada? Albo Nyarlathotep?
Bo zauważyłem kolejna niepokojącą rzecz - on wyrzuca śmieci średnio 2 razy dziennie!!!
Odpowiedz

W jego domu pewnie znajduje się studnia, przez którą jeden z pradawnych przekazuje mu swoje śmieci do wyrzucenia. Zmienił go w Araba wymuszając wieczną służbę.
Odpowiedz

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/art.../RADOMSKIE
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

No i rozjebaleś dobry temat.
Odpowiedz

śmiechy śmiechami, ale poza opętanym neoarabem mam tez inną sąsiadkę, normalnie nosferatu. Jest najbrzydszą kurwa istotą na świecie, ale nie po prostu brzydką kobietą - to już ohyda właściwa potworności, takie półzombie. Jak uda mi się kiedyś ośmielić na zbliżenie do niej na odpowiedni dystans to spróbuje wykonac jakieś tajniackie foto i zademonstrować, jak znalazł do straszenia niegrzecznych dzieci. Ona na pewno też jest przesiąknięta Pierwotnym Złem.
Odpowiedz

może ona tak naprawdę jest Abdulem al-Hazredem? Laughing
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

A busem którym jeżdże na próby jeździ kobieta(?) która z ryja wygląda prawie jak minister Fotyga, to jest dopiero ZŁO.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):prawie jak minister Fotyga, to jest dopiero ZŁO.
nie, to nie jest zło, to jest przesada
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 170 gości