11-10-2007, 07:14 PM
Sobota,w styczniu na UMK do Torunia przyjeżdża na zaproszenie moich kumpli Mateusz Machaj,fundator Instytutu Misesa. Wybierzesz się?:>
Krzychun napisał(a):Sobota,w styczniu na UMK do Torunia przyjeżdża na zaproszenie moich kumpli Mateusz Machaj,fundator Instytutu Misesa. Wybierzesz się?:>
Krzychun napisał(a):Jak będziesz w okolicy J-na (np. Katowice) to możemy walnąć flachę.Walnięcie flachy to nie to samo, co impreza
Wars napisał(a):bardziej domówką, która wprawdzie jest imprezą, ale wymyka się trochę teoretykom i twórcą definicyj
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wiecej skandali obyczajowych =]nom,
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):KOCHAM MILENĘ <3Ty też?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):troche inny klimat, rownie zajebisty co kluby, a nieraz nawet lepszyNom, chyba byśmy się dogadali jakbyśmy mieli razem wyruszyć na jakiś balecik, względnie domówkę właśnie. Swoją drogą, to jestem jednym z potentatów jeśli chodzi o organizowanie imprez na chacie, max. co się u mnie bawiło to około 70 ludu, ale nie w Poznaniu, tylko w Lądku Zdroju, świetna imprezowania tam jest, jeśli tylko akurat nie ma powodzi
wiecej skandali obyczajowych =]
Wars napisał(a):Zajebisty awatar, nawet wiem mniej więcej, skąd go podjebałeś Very Happy Miałem kiedyś jako tapetę na komórce, ale baterii dużo żarł.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ciezko jest trzymac rzygajaca dziewczyne samemu bedac po spozyciuJakie to romantyczne.