• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Właśnie, przecież jeszcze calutki miesiąc, troche mi się już nużą te wakacje... Surprised
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

O rany, co ja będę robił przez ten miesiąc? Laughing
Odpowiedz

Milczec :!:

Crying or Very Sad
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Właśnie, przecież jeszcze calutki miesiąc, troche mi się już nużą te wakacje... Surprised
GIŃ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mr. Green Wink Rolleyes
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
Tomash napisał(a):Właśnie, przecież jeszcze calutki miesiąc, troche mi się już nużą te wakacje... Surprised
GIŃ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mr. Green Wink Rolleyes
a Ty co,metallgirl ? Angry Rolleyes Wink Laughing 8) Confusedhock: Big Grin
Odpowiedz

Nadszedl czas na powitanie LO Big Grin
Odpowiedz

Shit happens.. jak mi się nie chce -____-
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):a Ty co,metallgirl ? Angry Rolleyes Wink Laughing 8) Confusedhock: Big Grin
Że co proszę? Wink
Odpowiedz

Blood napisał(a):Nadszedl czas na powitanie LO Big Grin
jaki profil kotku;>? Angry
Odpowiedz

Ja np. sie przepisalem do klasy z rozszerzonym WOS-em, historia i geografia. ZUO
Odpowiedz

FAktycznie geografia to zło Tongue

A ja głupi nie wiedziałem, ze na profilu niemeickim jest w 3. klaise godzina geograii i co gorsza wykładanej po neimecku chemii, którą prowadzi jakaś kobeita, która tylko w mundur SS ubrać. Argh...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Geografia to pikuś, przy trzech godzinach łaciny rok w rok ;0
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Tez sobie temat znalezliscie, phi.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Tez sobie temat znalezliscie, phi.

Nie fifokuj AcridQ ;]
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Geografia jest fajna, nie wiem o co Wam chodzi Wink Będę ją pisała na maturze Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości