- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Dla mnie cudowna sprawa... świetny zespół. Znam wprawdzie tylko album "Out of Myself" ale jestem pod wrażeniem tego wydawnictwa.
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Z każdym kolejnym przesłuchaniem "SLS" utwierdzam się w przekonaniu, że panowie z Riverside nagrali (kolejną) genialną płytę. Do tej pory nie znalazłam na niej słabszych momentów (chyba mi się to już nie uda ;] ) I co mnie bardzo cieszy, ciągle odkrywam w tej muzyce nowe smaczki. Ciężko by mi było też wyróżnić jeden utwór. "SLS" to po prostu spójna i bardzo równa płyta. Nieco inna od swojej poprzedniczki i moim zdaniem trochę lepsza technicznie, ale stawiam ją na równi z "OOM". Muzycy z Riverside bardzo wysoko ustawili sobie poprzeczkę już po nagraniu pierwszego albumu "Out Of Myself", a po ukazaniu się "Second Life Syndrome" (co wydawało się prawie niemożliwe)poziom jeszcze wzrósł. Teraz pozostaje nam tylko cieszyć się muzyką i czekać na kolejne dzieło Riverside. Kto wie, może znów nas zaskoczą?
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ożesz kurde, świetny zestaw utworów, dużo bisów, kilka długich kawałków - rzeczywiście nic tylko się ciąć i żałować, że się nie było...
Bardzo ciekawi mnie jak wygląda w ich wykonaniu "Radioactive Toy" Porków (hehe, swoją drogą teraz zapowiadając ten utwór panowie z Riverside'a nie mogą już mówić "oni wam tego nie zagrają, my zagramy" ; )).
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Acrid, musiałeś umieszczać tą informację na forum? ;P To na pewno był magiczny koncert...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
O, w "Minimax'ie" ;]. Jeśli tak jak zwykle kumpel będzie nagrywał, to w razie czego będę mógł Cię wspomóć ; ). Sam pewnie zapomnę, więc z zasobów kumpla prawdopodobnie skorzystam ;D.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Czarne płyty
W chwili obecnej zespół przygotowuje limitowany box, w którym znajdą się wszystkie trzy wydawnictwa wydane na płytach winylowych: âOut Of Myselfâ (z okładką autorstwa Travisa Smitha, która ukazała się tylko na wersji amerykańskiej), âVoices In My Headâ oraz âSecond Life Syndromeâ. Więcej szczegółów oraz dokładna data premiery już wkrótce.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Ostatnio z ciekawosci kupiłem ViMH i jestem porazony ich muzyka. Zespoł na swiatowym poziomie.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Acrid, nie pozostaje więc nic innego... Musimy się jakoś wkręcić do FC ; ), bo wydawnictwo zapowiada się fantastycznie.