• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Recepta na sukces w black metalu :D

Hehehe, jesteście boscy Big Grin Już widzę przed Wami świetlaną przyszłość, może nawet tak się zasłużycie dla szatana i black metalu, że Was pochowają na cmentarzu szatanistów? Wink
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Właśnie jestem w trakcie pisania piosenki o rozróbie w nocy na cmentarzu, ale brakło mi weny i nie moge jej skonczyć Tongue
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Splash to dawaj to co masz a ja wymyślę dalszą część Big Grin 8)
Odpowiedz

Ale to zbyt niecenzuralne jest Tongue I głupie Tongue
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

a który tekst black nie jest głupi?? Big Grin
dawaj, obudził się we mnie poeta Laughing
Odpowiedz

To ty zacznij a ja skńcze. I teksty black'owe nie są głupie ! One niosą swego rodzaju przesłanie Tongue Laughing
Odpowiedz

Nasze teksty są głupawe Smile
Ty miałeś już jakiąś, więc ją daj Big Grin
a ja może jakąś wymyślę......
Odpowiedz

Zaczynaj ty Tongue Laughing

Dzem: Panowie.. dlugo jeszcze bedziecie sie bawic w ping ponga? =P
Odpowiedz

Zajebiste teksty po prostu super . 8) 8) 8) . Zglaszam sie na gitarzyste (może być druga gitara lub prowadząca Tongue ) . Gram od stycznia i moim najwiekszym osiągnieciem .... zara zara co jest moim największym osiągnięciem ? Troche Enter Sandman , Summer Song (Satriani do 40 taktu)i cały Jump in the fire - teraz ucze sie Ride the Lightning.Dawniej jeszcze 3/4 Fear of the dark potrafilem zagrać. To kiedy i gdzie pierwsza próba kapeli ???? Big Grin Big Grin
[Obrazek: jezus.gif]
Odpowiedz

to ja gram od marca i potrafię zagrać więcej piosenek Laughing, tylko jest mały problem - nie mam elektryka i gram na zwykłej :p może ktoś pożyczy Big Grin?
Odpowiedz

Heh, ja mam za to dwie. Moge ci pozyczyć mojego akustyka z czymś przez co go do wzmacniacza podlączyć Laughing Laughing A oprocz tego Washburn X-21
Odpowiedz

ja mam pięknego nowiutkiego Squiera Affinity Strat - niestety od kwietnia leży, bo nie ma do czego go podłączyć... :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Mialem okazje na tej gitarce pociupać - fajny sprzęcior. Piotrek (moj nauczcyciel gitary) ma studio dżwiękowe więc moglby nas nagrać Big Grin www.kwart.z.pl
Odpowiedz

dobry pomysł z tym nagraniem :p
ps: może ktoś sprzeda gitarę w dobrej cenie ? Idea
Odpowiedz

A o jaką cene Ci chodzi ? Ja sprzedam Ci mojego washburna po okazyjnej cenie 2000zł Tongue Tongue Tongue . Nowego elektryka kupisz juz za 700-800zl
Odpowiedz