Recepta na sukces w black metalu :D -
Miriam - 09-11-2004
A oto kolejny artykuł autora "Z pamiętnika kinder metala" :] Życzę miłej lektury :]
http://strefa.rockmetal.art.pl/artykuly/recepta.htm Aha! Stej satanic end brutal
-
Pimpuś - 09-11-2004
O matko to już jest chore!!!! ostro wytłumaczyć kim chce zostać jak ma chodzić ubrany itp.
MOŻNA SIĘ PORZYGAĆ!!
-
Miriam - 09-11-2004
Wiesz, jeśli chce się zostać tru evil necro black metalem trzeba się poświęcić ;]
-
Pimpuś - 09-11-2004
Moim zdaniem metalu trzeba poznać trochę a potem "uczyć się" od starszych znajomych lub kumpli ludzi z kapel a nie wydawać cosik na internecie o metalu jak zostać to bez sensu jak ktos nie jest prawdziwym, urodzonym i ma to we krwi metalem to nie ma mocnych na taką osobę!!
-
Miriam - 09-11-2004
Pimpuś napisał(a):jak ktos nie jest prawdziwym, urodzonym i ma to we krwi metalem to nie ma mocnych na taką osobę!!
Powiedz, że żartujesz.
PS: Ten artykuł ma charakter ironiczny; widocznie nie zauważyłaś ;]
-
Pimpuś - 09-11-2004
sorki, ale na tyle jestem dziś podekscytowana

więc tego nie zauważyłam, że to ironia.Myślami jestem gdzie indziej
P.S
Sorki Miriam
-
Rhonwen - 09-11-2004
i modern talking jest nawet
-
aXe Rose - 09-11-2004
Nie rozumiem dlaczego Black Metalowcy tak jeżdżą po Bon Jovi - grali melodyjnego rocka, ale przecież nigdy nie próbowali udawać niewiadomo jakich metalowców (nie to co Avril Lavigne, która gra lżej od nich a ma image jak zespół trashowy - pieszczochy itd :/
-
Kaktus - 09-12-2004
świetna sronka chyba zostane black metalowcem już to czuje w kościach 8)
-
Miriam - 09-12-2004
Hehe, ja po przeczytaniu tego artykułu postanowiłam założyć zespół Black Eternal Killing Cult Of Holy Unholy Psycho Devil Of Filth
Pimpuś - nie ma za co przepraszać :]
-
Rhonwen - 09-12-2004
Miriam napisał(a):Hehe, ja po przeczytaniu tego artykułu postanowiłam założyć zespół Black Eternal Killing Cult Of Holy Unholy Psycho Devil Of Filth 
Konkretna nazwa
-
wilk_fenriz - 09-12-2004
ja moge drzec ryja i robic dobry grunt pod nogami 8)
-
Rhonwen - 09-12-2004
a ja machać włosami
-
Prisca - 09-13-2004
Ja mogę załatwić coś na czarną mszę
A co do artykułu - to kurczę, człowiek uczy sie przez całe życie ;D
-
Saul Hudson - 09-13-2004
A ja moge duże ilości alkoholu skombinować