• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rammstein

Co sadzicie o niemieckiej kapeli Rammstein? slucham ich juz od bardzo dawna i musze powiedziec ze podoba mi sie ta muzyka ulubione plyty to Mutter i Sehnsucht
pozdro Wink
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Chyba juz gdzies byl temat o Rammsteinie..

Enylej.. Mutter boskie.. Stehnsucht dobre.. Herzleid niezle.. Reszta kiepa.. ogolnie calkiem przyjemna kapelka.. =]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Rammstein... Całkiem niezła kapela ;] Moją ulubioną płytą jest "Mutter", "Sehnsucht" też jest dobra, aczkolwiek IMHO nie dorasta do pięt "Mutter" :] Najnowszej płyty nie słyszałam, ale widziałam klip do utworu "Amerika" i muszę przyznać, że całkiem fajna piosnka Big Grin
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Zgadzam się z przedmówcami. Mutter jest ich najlepszą 'produkcją' jeżleli mogę tak to ująć. Najnowsza płyta jest b.słaba moim zdaniem. =]
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

a jeszce nie slyszalem najnowszej plyty jedynie kawalek mein teil i ogolnie mi sie podobal Wink
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

rammstein będzie w katowickim spodku, wiecie? wybieracie sie? ja bym chciała, ale mnie mama nie puści...
! metal forever !
Odpowiedz

Widze że tu są sami fani Ramsteina. No ale teraz gdy czytasz mego posta to wiesz że jest tu jedna osoba która tego zepołu nie słucha. Czemu? Śpiewają po niemiecku i nie za bardzo mi się to podoba. Owszem słucham zespoł z niemiec, ale tam spiewają po nimiecku. I wogóle nie zespoł nie podoba mi się nie tlyko dlatego że speiwajatam po niemiecku, bo np. muzyka też jest nieco dziwna - nie wposmne o jeszcze dziwniejszych teledyskach. zręszta to sttrasznie komercyjny zespoł (cos jak metallica prawie Smile ) - w jednym miesiącu mają juz 2 teledyki (albo i 3)
Odpowiedz

Cytat:rammstein będzie w katowickim spodku, wiecie? wybieracie sie? ja bym chciała, ale mnie mama nie puści...

a mnie na Metę nie puścili na Śląsk Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Cytat:...też jest nieco dziwna - nie wposmne o jeszcze dziwniejszych teledyskach

To chyba dobrze :/ Przynajmniej widzisz coś, co robi wrażenie, a nie tylko kolejny zespół w trakcie koncertu...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

dla mnie teledyski maja super np Ich will zarabiste albo Sonne to samo Feuer Frei jestem fanem tego zespolu zawsze bede ich lubil Big Grin
Olga-Mike: ehh mnie nie bedzie w spodku zaluje Sad za daleko mam i z pracy mnie nie zwolnia buuu

Rammstein - Ich Will Laughing
Odpowiedz

Hmm.. Najlepszym klipem Rammki bez watpienia jest Mutter.. Cudo! Cudo!
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Hmm.. Najlepszym klipem Rammki bez watpienia jest Mutter.. Cudo! Cudo!
a tak fakt zapomnialem jeszcze o tym zaiste swietny teledysk wogule teledysk Du Riechst So Gut jest zajebisty widziales? Wink
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Hmm.. Najlepszym klipem Rammki bez watpienia jest Mutter.. Cudo! Cudo!

Sam utwór też jest jednym z najlepszych w ich wykonaniu.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Rammstein - Live aus Berlin 1998 - ten koncert wymiata. Lepszy jest tylko Disasterpieces SlipKnoTa.
...i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie przelęknę, bo jestem najgorszym skurwysynem w tej dolinie...
Odpowiedz

Windir- Nie widzialem.. =(

Mein Herz Brennt ! Ah ta symfonia.. =]]] IMHO ich najlepszy kawalek.. =]

PS> Kieeedys widzialem teledysk Rammsteina.. hm.. byl tam wilk.. byl i zamek sredniowieczny.. MOze ktos kojarzy z ktorej piesni to byl klip? Bo ja mam tylko same takie 'zdjecia' w pamieci.. Nie moge dopasowac teledyku do piosnki.. Sorry za malo szczegolow ale jak juz powiedzialem.. Klip widzialem daaawno temu..
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):PS> Kieeedys widzialem teledysk Rammsteina.. hm.. byl tam wilk.. byl i zamek sredniowieczny.. MOze ktos kojarzy z ktorej piesni to byl klip?

To było właśnie Du Riechst So Gut '98(bo jest tesh '95 tylko taki sobie).
Poza tym inne teledyski tesh mają świetne(Ich Will, Seeman(polecam), czy Sonne.

A co do zespołu: Zarąbisty. Weisses Fleich, Asche zu Asche, Bück Dich i wiele innych. Są może dwa lub trzy kawałki, których nie lubię. No i cover zespołu Kraftwerk "Das Modell"... Świetny.
AC/DC RLZ!!!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości