- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Co sadzicie o niemieckiej kapeli Rammstein? slucham ich juz od bardzo dawna i musze powiedziec ze podoba mi sie ta muzyka ulubione plyty to Mutter i Sehnsucht
pozdro
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Chyba juz gdzies byl temat o Rammsteinie..
Enylej.. Mutter boskie.. Stehnsucht dobre.. Herzleid niezle.. Reszta kiepa.. ogolnie calkiem przyjemna kapelka.. =]
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Rammstein... Całkiem niezła kapela ;] Moją ulubioną płytą jest "Mutter", "Sehnsucht" też jest dobra, aczkolwiek IMHO nie dorasta do pięt "Mutter" :] Najnowszej płyty nie słyszałam, ale widziałam klip do utworu "Amerika" i muszę przyznać, że całkiem fajna piosnka
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Zgadzam się z przedmówcami. Mutter jest ich najlepszą 'produkcją' jeżleli mogę tak to ująć. Najnowsza płyta jest b.słaba moim zdaniem. =]
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
a jeszce nie slyszalem najnowszej plyty jedynie kawalek mein teil i ogolnie mi sie podobal
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
rammstein będzie w katowickim spodku, wiecie? wybieracie sie? ja bym chciała, ale mnie mama nie puści...
! metal forever !
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
dla mnie teledyski maja super np Ich will zarabiste albo Sonne to samo Feuer Frei jestem fanem tego zespolu zawsze bede ich lubil
Olga-Mike: ehh mnie nie bedzie w spodku zaluje
za daleko mam i z pracy mnie nie zwolnia buuu
Rammstein - Ich Will
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Hmm.. Najlepszym klipem Rammki bez watpienia jest Mutter.. Cudo! Cudo!
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Hmm.. Najlepszym klipem Rammki bez watpienia jest Mutter.. Cudo! Cudo!
a tak fakt zapomnialem jeszcze o tym zaiste swietny teledysk wogule teledysk Du Riechst So Gut jest zajebisty widziales?
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Hmm.. Najlepszym klipem Rammki bez watpienia jest Mutter.. Cudo! Cudo!
Sam utwór też jest jednym z najlepszych w ich wykonaniu.
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Rammstein - Live aus Berlin 1998 - ten koncert wymiata. Lepszy jest tylko Disasterpieces SlipKnoTa.
...i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie przelęknę, bo jestem najgorszym skurwysynem w tej dolinie...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Windir- Nie widzialem.. =(
Mein Herz Brennt ! Ah ta symfonia.. =]]] IMHO ich najlepszy kawalek.. =]
PS> Kieeedys widzialem teledysk Rammsteina.. hm.. byl tam wilk.. byl i zamek sredniowieczny.. MOze ktos kojarzy z ktorej piesni to byl klip? Bo ja mam tylko same takie 'zdjecia' w pamieci.. Nie moge dopasowac teledyku do piosnki.. Sorry za malo szczegolow ale jak juz powiedzialem.. Klip widzialem daaawno temu..