• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Psy Wojny

Ojejku, jejku. Było przezajebiście Rolleyes Ludzi sporo, ale niewiele pogowało. Nie wiem czemu Big Grin Chyba trochę za ostro było w niektórych momentach (auć, mohe żebra Wink ). Falon jak zwykle miał fajny kontakt z publicznością i zagrali 'Pieski małe dwa' po namowach jakichś kolesi Smile Ulokowałyśmy sobie z koleżankami plecaki na scenie. Mogłyśmy się spokojnie pobawić, bo rzeczy były bezpieczne. Szkoda jednak, że trochę któtki ten koncert. Nawet chyba półtorej godziny nie grali Sad Strasznie szybko to zleciało. Poprzyjeżdżali ludzie z Rybnika, Pawłowic ... Hehe, jakiś punk na środku parkietu się na mnie uwiesił i zaczął mnie przepraszać, bo chyba szturchnął mnie czy coś Rolleyes Wink O to chyba chodzi w pogo nieprawdaż? Big Grin Po koncercie skroiłyśmy plakaty jakieś i mamy podpisy na nich Tongue Nie wiem po co mi tyle tego, ale niech będzie Smile Już nie mogę się doczekać następnego ich koncertu. Kamael następnym razem bez dwóch zdań musisz przyjechać. MUSISZ Wink
Oł, przypomniało mi się jeszcze. Oprócz swoich numerów (wszystkich genialnych bez wyjątku Rolleyes ) zagrali też, 'Wszyscy pokutujemy', 'Nie chcę umierać', 'Dyskoteka kurwoteka' i 'Mam w dupie'. Chyba nie muszę pisać czyje to piosenki Wink
Podsumowując ... Jak dla mnie to na razie jest koncert tego roku Big Grin O ile nie w ogóle.
Odpowiedz

Psy Wojny grały prosto, ale tak po swojemu, a Falon to bardzo mądry facet.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Psy Wojny grały prosto, ale tak po swojemu, a Falon to bardzo mądry facet.
Jak to 'grały'? Przecież nadal grają.
Odpowiedz

Pardą, racja. Nawet nową płytę chcą wydać.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Pardą, racja. Nawet nową płytę chcą wydać.
Taaa, nawet słyszałam jakiś nowy kawałek.
Odpowiedz

Na koncercie czy nagranie?
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Na próbie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości