Forum Rockmetalshop
Psy Wojny - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Psy Wojny (/thread-psy-wojny)

Strony: 1 2 3

Psy Wojny - gabrysia - 04-29-2005

Idę sobie ostatnio ulicą, patrzę a tu plakat, że Psy Wojny grają koncert z okazji dwudziestolecia. Hmm...Fajnie. Wybieram się. Znacie ten zespół? Są z mojego miasta, ale są chyba dość znani. Co o nich myślicie? Ja jakoś nigdzie nie umiem ich muzy znaleźć Sad Tzn. w necie, bo chciałabym kilka mp3 posłuchać zanim może płytę kupię. A tak jeszcze dodam, że wokalistą jest Falon. Jego to już chyba znacie na 100% Wink

- Tomash - 04-29-2005

Znamy. lubimy Big Grin płyte to mają tylko jedną - "Demokracja", jest niezła(najlepsze kawałki), ale produkcja za przeproszeniem z dupy - bas zagłusza wszystko :/ ale muza fajna - niby taki prościutki pank, a jednak coś w tym jest - troszke metalu, troszke Danziga... na koncertach wymiatają - na PW byłem w największym młynie w życiu Big Grin no i zapowiedzi Falona są jedyne w swoim rodzaju Tongue

- gabrysia - 04-29-2005

Uuuu, to mnie jeszcze bardziej zachęciłeś Wink Nie doczekam się soboty. A swoją drogą, zapraszam do Jebia Tongue Gra jeszcze kilka innych kapel, m.in. Kometa Marleja Smile

- Tomash - 04-29-2005

To po wszystkim napisz jak było Tongue moi kumple mieli grać jakiś czas temu jako support dla falona i ekipy, ale niestety nie wypaliło :? ale i tak ciesze się że widziałem Psy, bo coby nie mówić, jest to jakieś zjawisko na naszej scenie, i to nie tylko punkowej Smile

- gabrysia - 04-30-2005

Heh, jasne, że napiszę Wink Ale koncert dopiero 7 maja. Mam tylko jedną mp3 "Rzeźnia". Ciekawy tytuł dość Big Grin Wszystkie ich piosenki są takie... "łomotliwe"? Rolleyes

- Tomash - 04-30-2005

gabrysia napisał(a):Mam tylko jedną mp3 "Rzeźnia". Ciekawy tytuł dość Big Grin Wszystkie ich piosenki są takie... "łomotliwe"? Rolleyes

Tej akurat nie znam... najlepsze kawałki(i najbardziej znane) to "demokracja", "szpaner", "policja", "pieski małe dwa(czad Big Grin )" i takie tam... nie są specjalnie łomotliwe wg mnie :?

- gabrysia - 04-30-2005

Aha, to może tylko ta jedna jest taka. A tak w ogóle to można gdzieś dostać ich płytę? Albo ściągnąć mp3? Bo szukałam i nie znalazłam Sad

- Tomash - 04-30-2005

gabrysia napisał(a):Aha, to może tylko ta jedna jest taka. A tak w ogóle to można gdzieś dostać ich płytę? Albo ściągnąć mp3? Bo szukałam i nie znalazłam Sad

Jedyna płyta czyli "demokracja" dawno jest wyprzedana, można to dostać na czad giełdach, może w jakichś dystrybucjach wysyłkowych(Pasażer?), kasety powinny być łatwiej dostępne(Falon prowadzi wytwórnie Psy wojny rec, poszukja może ma strone...) łatwiej zdobyć 7 calowego winylowego singla "Demokracja"... a mp3?? troche jest na stronach różnych punkowych serwisów, ale nie chce mi się teraz szukac...chyba na stronach "punkowej orkiestry..." coś jest Big Grin

- gabrysia - 04-30-2005

Jasne, dzięki Smile Kiedyś coś tam poszukam. Może jak spotkam kiedyś Falona na mieście to poproszę go o nagranie specjalnie dla mnie jeszcze jednej płyty Wink Buehehe.

... - P-atry-K - 08-21-2005

Jacy fani xD

Re: ... - Pearl - 08-21-2005

P-atry-K napisał(a):Jacy fani xD
He? O co Ci chodzi?

. - P-atry-K - 08-21-2005

O nic po prostu lubie kiedy na forum mowicie sobie oswoim ulubionym zespole P

- hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005

Boję się, że niedługo zostanie odebrana ci ta możliwość Wink
A macie jakiś link lub cosik takiego do tej kapelki? Smile

? - P-atry-K - 08-21-2005

Czy to jest zwrócone do mnie?

O co chodzi?

Re: . - Pearl - 08-21-2005

P-atry-K napisał(a):O nic po prostu lubie kiedy na forum mowicie sobie oswoim ulubionym zespole Tongue
Kto powiedział, że to nasz ulubiony zespół?
hier_kommt_die_sonne mogę Ci coś wysłać, bo w necie raczej bieda Wink