• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

[Obrazek: 388345925_503cb1c158_o.jpg]
Odpowiedz

Książę napisał(a):pewnie, do władzy mogłyby dojść roboty, a wtedy to dopiero by było

Lepsze roboty od faszystów napierdalajacych niewinnych ludzi z buta za ,,niewlasciwe" poglądy
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

a) roboty nigdy nie są lepsze
b) pozostaje jeszcze kwestia domniemanej "niewinnosci" w sytuacji gdy dana jednostka wspiera zbrodnicze z założenia idee
c) można jeszcze napierdalać sczaszki albo z okcia
d) stosowanie przemocy nie jest domeną wyłącznie faszystów
Odpowiedz

Książę napisał(a):b) pozostaje jeszcze kwestia domniemanej "niewinnosci" w sytuacji gdy dana jednostka wspiera zbrodnicze z założenia idee

Nikt tu nie mówił o wspieraniu ,,zbrodniczych ideii", a jedynie o wątpliwościach dotyczących mechanizmów zagłady w tzw. obozach koncentracyjnych.
Odpowiedz

a kto mówił o napierdalaniu z kopa tych co brali udział w tej rozmowie?
Odpowiedz

najpierw wskaz wspieranie zbrodniczych ideologii...
Odpowiedz

to najpierw pokaż mi niewinnego człowieka
Odpowiedz

Czyli przyznajesz, ze jestes faszysta?
Odpowiedz

Przyznaję że jesteś kretynem.
Odpowiedz

No kurwa GLORY:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=7p3V753G7fg&feature=related[/youtube]
Odpowiedz

SLAVA Irlandia! Angry
Ciekawy film:
http://uk.youtube.com/watch?v=gcuEwPvhq28
Opis z you tube:
"Film dokumentalny o zawartości podobnej do "Zeitgeist", choć wiele osób twierdzi iż znacznie lepszy. Merytorycznie problemy współczesnego świata przedstawione są bardziej od "ezoterycznej" czy "duchowej" strony.
Daje nieco szersze spojrzenie na prawdę o dzisiejszym świecie, odbywających się na wielką skalę morderczych rytuałach, oraz czarnomagicznych praktykach kultywowanych przez ludzi "zza kurtyny", a dotyczących nas wszystkich. Film ten jest kompilacją efektów badań licznych naukowców i profesjonalistów różnych dziedzin, którzy obnażają owe ściemnione ezoteryczne plany, by ratować ludzkość i naszą planetę."

Nawet jeśli nie wszystko jest prawdą i jest trochę pretensjonalnego bajania to myślę, że wart jest obejrzenia, tendencje światowej polityki są dość zatrważające.
Odpowiedz

TW Bolek zwija się jak w ukropie. Blask prawdy będzie dla tego tchórza bezlitosny Angry
Odpowiedz

ja pierdole, już po 4 minutach wiem, że większych bredni dawno nie zdarzyło mi się widzieć

(po dziesięciu minutach) nie, nie dam rady zdzierżyć tych bzdur
Odpowiedz

blizz napisał(a):SLAVA Irlandia! Twisted Evil

hę?

blizz napisał(a):http://uk.youtube.com/watch?v=gcuEwPvhq28

chujnia jakich mało. teksty w stylu "ble, ble, ble. są na to dowody" najbardziej mnie wkurwiają. skoro są to je kurwa pokażcie! i jeszcze te zamazane wykresy chuj wie czego i zdjęcia chorób nie mających związku z tematem. w zeitgeist były przynajmniej jakieś dowody typu filmiki ze stopklatką i zdjęcia. tu tego nie ma, więc do widzenia. i jeszcze ta manipulacja prawdą.
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Cytat:teksty w stylu "ble, ble, ble. są na to dowody" najbardziej mnie wkurwiają. skoro są to je kurwa pokażcie! i jeszcze te zamazane wykresy chuj wie czego i zdjęcia chorób nie mających związku z tematem.

O to to
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości