• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

schizofrenie macie?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Cytat:Niech mi ktoś wyjaśni. Może ty Książę?
Dobra.
To że bierzesz chuja do dupy nie może być tłumaczone jako odwrotność robienia kupy.
Odpowiedz

Wściekła Sowa napisał(a):Tak, więc nie pierdol!
dobrze, jeśli ostatnim razem bolało, to tym razem zacznę od "posuwania", jak już ci się rozgrzeje rura to przejdę dopiero do "pierdolenia"
Odpowiedz

Sowa twoj styl to takie polaczenie keltuzowego i vomitorowego, zupelnie jakby jeden wszedl w drugiego i razem usilowali splodzic cos produktywnego

Efekty sa, jak widac
Odpowiedz

Wściekła Sowa napisał(a):Okej, ale ostrzegam, że testowałem to ostatnio z twoją siostrą i średnio poszło. Skrzeczała, piszczała, jęczała, ale pierdolenia nie doczekała.
Może dlatego że nie mam siostry. Ale wycieraczkę pod drzwiami jakąś obślinioną ostatnio znalazłem.
Odpowiedz

Nie wiem co to znaczy fajny ksiadz, opowiedz mi lepiej jakies historie ze swojej parafii zebym mial lepsze rozeznanie
Odpowiedz

jesteś katolikiem?
Odpowiedz

No to u was sa w takim razie fajniejsi niz na kulu
Odpowiedz

Dorwał już ktoś SB A LECH WAŁĘSA ? Udało mi sie zdobyc na allegro po w miare rozsadnej cenie, czekam teraz na wizyte listonosza.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

była kiedyś taka gazeta, "Skandale". Jeśli chętnie sięgasz po takie pozycje jak wyżej przez ciebie wymieniona, to i w "Skandalach" wiele byś dla siebie znalazł.
Odpowiedz

Tylko , że widzisz , ta książka o Wałęsie to tezy poparte dowodami z akt a nie jakieś takie pierdu-pierdu.
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

są akta na wszystko, na to że kosmici byli na ziemi na pewno też
Odpowiedz

Serio Mr. Green ??
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

nie
Odpowiedz

kogo to w ogole korwa interesuje
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości