Forum Rockmetalshop
Polityka... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Polityka... (/thread-polityka)

Polityka... - marian3a - 08-21-2004

no to czas zacząć teraz nowy temacik ... troszke pewnie niechybnie będziecie odpowiadać bo to dos kontrowersyjny temat nio i podnosi trosze ciśnienie we krwi... a temat brzmi Polityka .... co sądzicie o Polityce jaka partia wam odpowiada jeśli jest taka co was interesuje w niej i dlaczego jesteście tacy a nie inni.

ja jestem skrajnym socjalistą jakbym miał być w partii to w niezaleznych gdyż żadna mi nieodpowiada... a bardzo sie interesuje polityką i wiem ze to jest gówno największe jakie moze być ale z chęcią bym został prezydentem i trosze poddenerwował tych zachodnich jełopów

- zdenka88 - 08-21-2004

Inne Partie to kicha, Moja Partia nośi nazwe PPLS-partia przyjaciół lubiących simpsonów!Kto jest ze mną niech pod swoją wypowiedzią napisze słowo "dope"!Ludzie nadszedł new time, Our Time, Czas dzieci Homera Simpsona, pamiętajcie każdy z nas ma coś w sobie z Homer Simpsona, i to wcale nie jest wstyd!Oddajmy mu cześć, przyłanczając się do mojej Parti!Obalmy Polski Parlament a razem z nim wszelkie inne rządy!

- Slayerd - 08-21-2004

rzecz jasna odpowiedź ostatnia!!! Polityka to ścierwo!!! Każdy człowiek robi co chce i żaden rząd mu tego nie może zabronić!!! Evil or Very Mad

- Arion - 08-21-2004

Eh, polityka = ka$a... I wszystko jasne.

Jak narazie jesteśmy jednomyślni :>

- Prisca - 08-21-2004

Złodzieje, idioci, partacze, banda s****synów ...

Zamiast coraz lepiej, jest coraz gorzej...

Jak na nich wszystkich patrzę to jestem za aborcją ...

- zdenka88 - 08-21-2004

Prisca dlatego też by uniknąc tych wszystkich problemów pomóż mi pokazać światu właściwą droge!

- Arion - 08-21-2004

A ja za testami na inteligencje przeprowadzanymi przed złożeniem papierów do kandydowania na wysokie stanowiska... :?

- Slayerd - 08-21-2004

To by nikt tych stanowisk nie zajął! Politycy to banda ciemniaków po zawodówce, a urzędnicy publiczni to ich liczna rodzinka...
Ech tym krajem rządzą debile...

- zdenka88 - 08-21-2004

I ty Slayerd przeciwko mnie, pokaż kto powinien rządzić, walczmy razem o nasze prawa!

- Prisca - 08-21-2004

Proponuje podłożyć bombe na Wiejskiej...

Z drugiej strony to nic nie da, tam nigdy nie ma pełnej frekfencji ...

- moocker - 08-22-2004

A jakby tak ich powystrzelać? Big Grin (ma ktoś snajperkę?)

inna rzecz, że polityków mamy takich jakich sobie (podobno) wybraliśmy... a cóż poradzić, że 60% narodu to idioci... Sad

- Arion - 08-22-2004

Ja tam podjęłam raz z kumplem inicjatywę założenia sekty hedonistycznej, oczywiście z naszą dwójką jako guru, ale zrezygnowaliśmy po tym, jak jeden ze znajomych zaczął uciekać w trakcie wykładania mu naszej ideologii podczas werbowania Angry

- SML - 08-22-2004

MOze my przejmiemy rzady w kraju, najepiej despotyczneBig Grin

- Prisca - 08-22-2004

Cytat:MOze my przejmiemy rzady w kraju, najepiej despotyczneBig Grin

Ein Folk, Ein Reich, Ein Fuhrer !!! Tongue

- marian3a - 08-22-2004

nio to wszyscy jak narazie jednomyśłni są ... a i mam pytanko do was ile osób z was oddało głosy w wyborach jakich kolwiek czy chodzicie do urn ??