- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Chyba najbardziej kontrowersyjny artykuł identyfikujący metali... Co o nich sądzicie?
Ja osobiście lubię takie "w granicach rozsądku", osobiście mam tylko jedną (3 rzędy piramidek) na prawej ręce. Nie podoba mi się za to noszenie dwóch egzemplarzy na każdej ręce, w dodatku jedna zajmująca doslownie połowę ręki i cała nabita długimi kolcami (a w moim mieście można czasem zobaczyć i takich metali...)
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Nie przepadam za nimi.. Fajnie wygladaja tylko 'lyse' pieszczocghy (bez cwiekow czyli).. Ja tam wole frotki, rzemyki tudziez koraliki.. =)
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Rozowa pieszczoche....? O bogowie, swiat sie konczy!

hock:
Ja czasem nosze pojedyncza z piramidkami, ale naprawde rzadko -wiadomo, nie zawsze i do wszystkiego pasuje. No i moja nie jest rozowa!...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
wszystkie bajery, na rączkach (prócz zegarka - bo to praktyczne) to odpust i kicha. sami do tego dojdziecie po pewnym czasie...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Sie wie...
A te rączkowe gówienka to chwilowa zajawka, w okresie bycia grim and evil...z perspektywy czasu będzie was to bawić...
...time will show...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Pieszczochy pieszczochami......sam nosze jedną nabijaną malymi kolcami....zegarka nie nosze... rzemykow tez nie... ale co kto lubi...
A co do tych rozowych "pieszczochów" - to nic w porównaniu z tym co widzialem... Babcie okolo 70 lat ubraną w bluze Kata i biala spodnice i skórzane kierpce... bylo to na Krupówkach...a tam ludzie potrafio robic "rózne" rzeczy....
W srebrnej poświacie szła...dziewczęcy duch Bogini Ziemi...
- Liczba postów:
- 606
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
hmm ja noszę inną biżuterię ale to głównie dlatego, że noszę długie rękawy i mogę mieć nawet 1100 rzędową pieszczochę a i tak będzie pod ubraniem a to bez sensu ;] Co kto lubi, sam mam chyba 2 gdzies tam w pudełku.
Mind.In.A.Box :* :* :*
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jesus Maria!
Rooszoofff pieszczochy! Moja "koleżanka" z klasy sobie ją kupiła i przyleciała do mnie z tekstem: "Kupiłam specjalnie dla ciebie"
Dzizas...... :?