- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Czy tylko ja już powoli zygam Jackiem Kaczmarskim?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
Korwa, tej z płyty Kaczmarskim to nawet nie przesłuchałem, zresztą nigdy nie byłem fanem Kaczmarskiego. Grabaża szanuję za, powiedzmy za całokształt, więc ciesze sie, że dostal tę nagrodę, nie odbieram jej jako nagrodę za cały ubiegły rok, choć niby tak jest.
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Kaczmarski zajebisty, ale płyty i tak nie mam zamiaru przesluchac ;F tak dla zasady
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
^ nie to ,że nim gardze. Powiem inaczej ,mam go dosyc gdzie kurde nie pojde na impreze to coś z nim związane, a z niego wokalista chujowy jest na maksa.
Closterkeller z pierwszymi płytami polecam się zapoznać a nie pierdolić. Artrosis to inna bajka ,ale nie rozpowiadaj tego :F
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Eulogy napisał(a):Sobota napisał(a):a z niego wokalista chujowy jest na maksa.
Za grubo powiedziane. Wokal może nie wybitny, ale charakterystyczny. I w pytę wyjebany tekściarz. IMO jeden z lepszych w Polsce.
Slyszałem go na żywo i jakos mnie to nie przekonuje. to ,że ma charakterystyczną barwe to nie znaczy ,zę potrafi spiewać. Ale chyba zreszta nie o to w tej muzyce chodzi :F
- Liczba postów:
- 37
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
mi tam wokal Grabaża pasuje do klimatu pidżamy, większość jego tekstów również. W końcu to muzyka młodzieżowa, przede wszystkim ma wpadać w ucho.
denerwuje mnie jedynie gwiazdorski charakter Grabaża. Czytałem kiedyś jakiś z nim wywiad, to cfaniakował jakby był jebanym Pendereckim.. a obecnie nagrywa popowe kawałki o smarowaniu chleba
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
dlaczego ten temat jest w tym dziale w takim razie?
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Muniek w porównaniu z grabażem spiewa bardzo dobrze (a wokal tez ma charakterystyczny przez wade wymowy lekką :F )
Podrugie
T.love >>>>>>>>> Pidżama Poreno