11-19-2005, 09:39 PM
A co na to Pan Dzemik?? 
Panie Ramzes, ma Pan u mnie piwo, prosze adres podac, a poczta wysle.

Panie Ramzes, ma Pan u mnie piwo, prosze adres podac, a poczta wysle.

Barça es más que un club
Dance Of Death napisał(a):Klub zyje z marketingu co w football'u nie ma miejsca !
Cytat:z całym szacunkiem - realu nie nawidze za ich "popularność" i wielkość która to odzwierciedlają pieniądze i zawodnicy a nie ich gra.
Cytat:marnowanie piłkarzy to kolejny powód.
Cytat:Ja bym jeszcze dołozył protekcję generała Franco i fakt ze wielu kibiców realu zamiast się takowej wstydzić z dumą chodzi w koszulkach z jego podobizną.
Dżemik napisał(a):No daj spokój,Real jeździ na takie tournee czesciej,zeby nie powiedzieć duzo czesciej.Poza tym ja juz rzygam jak widze newsy na temat galaktycznych (typu zidane sie pierdnął)nawet jak w lidze geyocticos wegetuja w srodku tabeli i grają pokraczniej niz moja stara.Dance Of Death napisał(a):Klub zyje z marketingu co w football'u nie ma miejsca !
Hoho! A Barca pewnie nie jezdzi na tourne po Azji? Dobre sobie..
Cytat:Nienawidzisz ich za to, ze to klub z najwiekszymi sukcesami na swieciem, ktory nie wygral niczego od 2 lat? To jest twoj powod dla ktorego nie lubisz Realu? Za dluuuugich chudych lat Blaugrany nie lubiles tego klubu tylko za to, ze im slabo idzie?Nie wiem jak DODa ale dla mnie fakt ze moj ulubiony klub w danej chwili nie ma sukcesów nie
Cytat:A co ma klub Real Madrid CF do kilku neofaszystow w koszulkach gen. Franco przychodzacych na stadion? Kolportera tez nie lubisz, bo swego czasu kilkunastu debili wykrzykiwalo rasistowskie hasla pod adresem wlasnych zawodnikow?Gówno pan wiesz,to nie jest "kilku neofaszystów" tylko spora ,całkiem liczna grupa kibiców tego zasranego klubu,z którą w dodatku władze klubu nie potrafią nic zrobić(bo np.w przypadku Kolportera zrobiono z tym porządek)
R_amze_S napisał(a):Co do marnowania talentów to niestety masz racje tylko co do Morientesa.
Dance Of Death napisał(a):Nie,Figo w realu gral IMO dobrze i był wyróżniającym sie tam graczem.Beckham z kolei ,kiedy juz odchodził z MU do geyocticos ,najlepsze lata miał za soba i czy by nadal gral w MU czy w realu ,to chyba nie mialo by to większego znaczenia.Choć mogę się mylić...R_amze_S napisał(a):Co do marnowania talentów to niestety masz racje tylko co do Morientesa.
no nie wiem... jakby popatrzec na wydajnosc Figo w Barcelonie i porównac do tej z Realu to chyba jest spadek...
to samo Beckham - Manchester Utd. a Real, przeciez Meniu dla Beckhama to lata swietności
a co do McManamana fakt ze był stary... ale z tego co pamietam lata ok 2002 nalezały do niego...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:No daj spokój,Real jeździ na takie tournee czesciej,zeby nie powiedzieć duzo czesciej.
Cytat:Poza tym ja juz rzygam jak widze newsy na temat galaktycznych (typu zidane sie pierdnął)nawet jak w lidze geyocticos wegetuja w srodku tabeli i grają pokraczniej niz moja stara.
Cytat:panie Dżemik postudiuj pan historie swojego ulubionego pedalskiego klubu to sie dowiesz jak w czasach dyktatury Franco piłkarze - ci najlepsi- dostawali "propozycje nie do odrzucenia" ze strony realu i nie bylo możliwosci odmowy!!
Cytat:Gówno pan wiesz,to nie jest "kilku neofaszystów" tylko spora ,całkiem liczna grupa kibiców tego zasranego klubu,z którą w dodatku władze klubu nie potrafią nic zrobić
Cytat:co do marketingu - na mysli mam m.in reklamy za potezne pieniądze
Cytat:poza tym obrót piłkarzami (z tego tez sie czepie kase)
Cytat:wzorem powinien byc Bayern Monachium, który przez dziesiątki lat kupywał tanio i skutecznie... i tak jest do dzisiaj.
Cytat:Jest to dla mnie elitarny zespoł, w której to elicie znajduje sie wiele innych równie dobrych zespołow jak RM.
Cytat:Morientes to totalne zmarnowanie talentu piłkarza
McManaman - stracił posade na rzecz Zidane i społki
Figo i Beckham - dosc mocny spadek walorów obu piłkarzy ze wskazaniem na Beckhama
Cytat:Twoj Bayern dostaje wiecej kasy od T-Com'u niz Real od Siemensa...a skąd to wiesz ??
Cytat:Rozumiem, ze wg Ciebie transferow nalezy zakazac?
Cytat:Co osiagnal Bayern na miedzynarodowej arenie?
Cytat:Jest to dla mnie elitarny zespoł, w której to elicie znajduje sie wiele innych równie dobrych zespołow jak RM. - A czy ktos to neguje?