01-08-2007, 07:44 PM
No popatrz a mi się otwiera

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:Obecna pierwsza liga przyjmie nazwę "ekstraklasa", a druga stanie się pierwszą. Liczebność tych klas rozgrywkowych nie ulegnie zmianie - tworzyć je będzie odpowiednio 16 i 18 drużyn.Za zmiany się zabrali, hoho
Nowym tworem będzie składająca się z dwóch grup po 18 zespołów druga liga. Trzecią ligę stanowiłoby osiem grup złożonych z zespołów z dwóch sąsiednich województw.
Według nowego systemu rozgrywki toczyć się będą od sezonu 2008/09, a sezon 2007/08 będzie "przejściowym", a regulamin rozgrywek w nim obowiązujący zostanie opracowany przez PZPN.
Obecnie rozgrywki centralne obejmują trzy klasy rozgrywkowe - 16-zespołowa pierwsza liga, 18-drużynowa druga liga oraz cztery grupy trzeciej ligi, po 16 drużyn każda.
warsadal napisał(a):Scholes
Alex Ferguson napisał(a):Założyłem się z Cristiano Ronaldo, że nie zdobędzie 15 goli w tym sezonie w Premier League. Jeśli mu się uda, zmienimy zakład. Mogę to zrobić, ponieważ jestem szkoleniowcem i nazywam się sir Alex Ferguson. Żeby wygrać, będzie musiał strzelić 150 goli
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Scholes - Zawsze bylem pod wielkim wrazeniem gry tego pilkarza, i wciaz jestem
Bramka strzelona niedawno Aston Villi - cudo
Ferguson napisał(a):Założyłem się z Cristiano Ronaldo, że nie zdobędzie 15 goli w tym sezonie w Premier League. Jeśli mu się uda, zmienimy zakład. Mogę to zrobić, ponieważ jestem szkoleniowcem i nazywam się sir Alex Ferguson. Żeby wygrać, będzie musiał strzelić 150 goli
Ambivalent napisał(a):Yes ! Yes ! Yes ! Zawiesil tych skurwieli ! SŁAWA !W sumie to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej trochę mi żal Euro.Mamy jakąś tam szansę na dostanie się do Euro ,a teraz mogą nas zawiesić.Chociaż jeśli za ten rok czy dwa zawieszenia będziemy mieli 'czysty' futbol w kraju to nie wydaje mi się to wygórowaną ceną.