• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Ramone napisał(a):z drugiej trochę mi żal Euro

Mi tez ,ale jak patrze jak te cioty swoim zachowaniem i decyzjami "smieja sie w twarz" wszystkim to jestem jak najbardziej za. Zreszta Ci z FIFA (czy tam UEFA) to tez mnie wkurwiaja. Przyjedzie Ci taki przedstawiciel z drugiego kranca Europy, Listek wykłada mu swoja wersje prawdy a ten oczywiscie mu wierzy. Dzieki temu ma poparcie w wyborach (jak Platyna). Pierdoli ,ze Ci z PZPN to wiedza jak naprawic sytuacje i trzeba im zaufac. Rolleyes ZAORAĆ !

Tomash napisał(a):no prosze...

To tylko potwierdza ,ze decyzja ministra byla jak najbardziej sluszna. KILL !
Odpowiedz

Pewnie, że dobrze, najwyzszy czas.

Swoją drogą, właśnie wracam z turnieju halowego Remes Cup 2006- zwycięstwo Lecha w finale. Powiem jedno: nigdy więcej układów z żydzewem* Evil or Very Mad

*nie mam oczywiście nic do Żydów
Odpowiedz

A co takiego się stało? ;>
Odpowiedz

Ja ich nigdy nie lubiłem Smile
A poza tym, pod koniec była zadyma. Już z kumplami wychodziliśmy, ale ktoś krzyknął, że jest młyn, więc się cofneliśmy. Chcieliśmy iść pod ich sektor, ale ochrona zastawiła pedałków. Ale z tego co widziałem, to kilku kolesi naprawdę solidnie dostało, a prowodyrami mieli być niby widzewiacy, wkurwieni po porażce.
Odpowiedz

Ja za Widzewem i ich kibicami też jakoś nie przepadam.
Odpowiedz

Ja też. Poza tym, mendy skubane, zdecydowanie nadużywały postanowień paktu, który polegał zasadniczo na braku otwartej agresji. A kiedyś jadę tramwajem, a na Placu Wielkopolskim idzie jakiś leszcz z szalikiem Widzewa- zdecydowane przegięcie ;/
Odpowiedz

No to sobie już pograliśmy w eliminacjach Evil or Very Mad Przez tych dziadów być może stracimy jedyną okazje, by awansować do ME. Nic, tylko ich powystrzelać jak kaczki.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Ja za Widzewem i ich kibicami też jakoś nie przepadam.
Moja główna kibicowska antypatia Wink ...
Odpowiedz

Nie przesadzajmy, jest jeszcze Legia ;D. A u mnie doszedłby jeszcze np. Górnik.
Odpowiedz

Nie wiem czemu sie tak boicie o to Euro. Kurator mowi, ze nowe wladze zostana wybrane na przelomie lutego/marca. Wtedy FIFA nas pewnie odwiesi. Akurat Andrzejowi Rusko mozna wierzyc, to kompetentny facet. Kibice zuzla, a w szegolnosci Atlasu Wroclaw, powinni cos o tym wiedziec.

warsadal napisał(a):Swoją drogą, właśnie wracam z turnieju halowego Remes Cup 2006- zwycięstwo Lecha w finale.

To Ty rzucales flaga w Murawskiego? ;>
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):To Ty rzucales flaga w Murawskiego? ;>
Hehe, podobno koleś twierdził, że mu się "wyślizgnęła z ręki" ;D
Odpowiedz

Na jeden dzień zamieniłem się w kibica Liverpoolu i postkutkowało ; ), Czelsi w co raz lepszej sytuacji. Teraz tylko trzeba jutro dać radę Kanonierom i będzie dobrze.
Odpowiedz

Lipiec to kretyn, za kogo on się ma. Głupi gówniarz. Polska piłka idzie ku lepszemu, a ten myśli że zbawia świat. To zwykłe polityczne gry i ingerencja w sprawy federacji. Rząd to 100 razy gorsze bagno niż PZPN i nie ma zadnego autorytetu, więc nie powinien się wpierdalać.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Balem sie widzac ze Przemek ma ostatniego posta w tym temacie. Jak sie okazalo, slusznie
Odpowiedz

Ale obawiam się że jeśli Rysio Czarnecki zostanie prezesem PZPN'u(ten gość nie był chyba jeszcze tylko prymasem i szefem pzpnu właśnie) to zaczniemy tęsknić za Listkiewiczem Neutral
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości