• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pearl Jam

Co o nich myslicie, czy podoba wam sie muzyka PJ? Ja osobiscie ich kocham ( mam ich wszystkie albumy itp. Wink )
Odpowiedz

Zespół taki sobie, aczkolwiek lubię czasem posłuchać. W sumie nie znam zbyt dużo ich piosenek Wink Pamiętam tylko, że podobała mi się płyta "Ten" i kocham z tej płyty piosenkę "Alive". Zajebista. Wokalista ma fajny głos, szkoda tylko, że ściął włosy Tongue Laughing Chyba najwyższa pora bardziej się zagłębić w ich twórczość. Goofi jakie płyty najbardziej polecasz? Lub piosenki? Rolleyes
Odpowiedz

Pearl Jam to jeden z tych zespołów, których nie słucham, ale z chęcią poszedłbym na koncert Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Mistrzostwo świata, uwielbiam szczególnie kawałki "Last Kiss","Do the Evolution", "Who You Are". Inspiracja dla rzeszy innych kapel.
bring it on
Odpowiedz

Pod koniec gimnazjum tego słuchałam z wielkim zacięciem, płyty Ten i Vitalogy to już klasyka na półce, a takie ballady jak Last Kiss i polowanie na singiel... niezapomniane Smile
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Zespół taki sobie, aczkolwiek lubię czasem posłuchać. W sumie nie znam zbyt dużo ich piosenek Wink Pamiętam tylko, że podobała mi się płyta "Ten" i kocham z tej płyty piosenkę "Alive". Zajebista. Wokalista ma fajny głos, szkoda tylko, że ściął włosy Tongue Laughing Chyba najwyższa pora bardziej się zagłębić w ich twórczość. Goofi jakie płyty najbardziej polecasz? Lub piosenki? Rolleyes

moja ulubiona plytka to vitalogy ale jesli mam ci tak na poczatek polecic to zdecydowanie yield i vs Tongue Tongue
Odpowiedz

Dzięki Smile Heh, teraz akcja zdobyć te płyty Wink Albo ściągnąć z neta... Może po przesłuchaniu napiszę coś jeszcze Smile
Odpowiedz

Uwielbiam, ale od bardzo dawna nie słuchałem... Muszę to chyba nadrobić, bo "Ten" (najlepszy album moim zdaniem), "Vitalogy", "No Code", czy "Yield" są po prostu świetne. Wokal fantastyczny moim zdaniem i to największa zaleta muzyki PJ. Bardzo niespodobała mi się za to płyta "Riot Act", to już nie to samo, co poprzednie.
Odpowiedz

jesli chodzi o riot act to ja mialam taka akcje ze na poczatku nie zabardzo mi sie podobala ale tak przy piatym przesluchaniu odkrylam w niej subliminal verses (hehehe Tongue ) w obecnej chwili moge powiedziec ze riot act podoba mi sie Tongue
Odpowiedz

Mam dwie pierwsze plyty i jestem bardzo zadowolony. MAja swoisty styl, umieja zagrac ciekawe ballady, jak i z pomyslem ostrzejsze kawalki.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

"Crazy Mary", "Jeremy" i "Black" - szczegolnie koncowka "black"......Sad
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Są niesamowici... Uwielbiam ich. "Ten" jest po prostu mistrzowskie... Szkoda, że już nikt tak nie tworzy (może są tacy co prubują...). Ciągle mam i zdzieram na wieżyczce i płytki. "Jeremmy", "Evenflow", "Alive" są niezawodne... Gdy mam wszystkiego dość puszczam na cały rydul i wszystko inne znika.....

pozdrawiam,
Sabelle
Odpowiedz

Sabelle napisał(a):Są niesamowici... Uwielbiam ich. "Ten" jest po prostu mistrzowskie... Szkoda, że już nikt tak nie tworzy (może są tacy co prubują...). Ciągle mam i zdzieram na wieżyczce i płytki. "Jeremmy", "Evenflow", "Alive" są niezawodne... Gdy mam wszystkiego dość puszczam na cały rydul i wszystko inne znika.....

pozdrawiam,
Sabelle

Nie zebym sie czepiala ale Jeremy a nie Jeremmy Tongue (tak na przyszlosc bo widze ze we wszystkich postach piszesz Jeremmy ) Smile
Odpowiedz

,,,,PROSZĘ O WYBACZENIE...:)( :oops: )
Odpowiedz

Bardzo fajny zespolik... Wink
Even Flow bardzo mi przypadła do gustu....Wink
'...Ktokolwiek Bierze Miecz - Ginie Od Mieczy, A Ktokolwiek Nie Bierze Miecza - Ginie Na Krzyżu...'
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości