• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pantera!!!!!!

Swietny zespół szkoda ze juz nie graja. Wg mnie najlepsza plyta to Far beyond Driven i Vulgar display of power. Niestety to juz historia Crying or Very Sad
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Klasyk.. Szkoda ze sie rozpadli.. Power Metal i Cowboys From Hell sa chyba najciekawsze..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Najlepsza imo płyta to "Power metal". Rasowe heavy, a później... zmiana stylu na gorszy, czego konsekwencją jest znielubienie przeze mnie kapeli.
Odpowiedz

No cóż... jeden z lepszych zespołów w swoim gatunku... najlepsza produkcja..? Cowboys From Hell oczywiście.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

God Save The Pantera !!!

Fajne kawałki:
Becoming, Cemetary Gates, Yesterday don't mean shit + Electric Funeral (Black Sabbath Cover)

Pantera is good !!!

Szkoda że się rozpadli.. stworzyli kawał dobrej muzy !!
Metall 4 ever !
Odpowiedz

Tak, do roku 1990 świetna kapela... potem popłuczyny jakieś :? Gówniane hc...
Odpowiedz

pierdolisz....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

"Vulgar Display Of Power" i "Cowboys From Hell" to bardzo dobre płyty.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Eech.. panowie.. stop.. Atreju uwaza ze Pantera skonczyla sie po 1990 roku.. Krolik sie z tym nie zgadza.. I wystarczy.. Bluzgajcie sobie na privach.. Mozecie rowniez wymienic sie fotkami coby sobie udowodnic kto tu jest starszy.. ergo madrzejszy i majacy wiecej racji..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Atreju ja tez uwazam ze pierdloisz....
Odpowiedz

...i mogę się założyć, że nie słyszałeś żadnej płyty Pantery z lat 80-tych... ROTFL
Odpowiedz

Oczywiscie ze slyszalem, ale nie koncentruje sie tylko na jednym stylu, lubie takze ich ciezsze granie.
A tak na marginesie wcale nie mowilem ze ich wczesniejsze albumy sa kiepskie, sa bardzo dobre.
Tyle tylko ze ich pozniejsze albumy sa poprostu inne. Nie musza ci sie podobac ale nie mow na nie "popluczyny jakies gowniane" bo niekoniecznie (na szczescie) wszystko czego TY sluchasz jest zajebiste, a to co TOBIE sie nie podoba to totalna kicha. Nie jestes zadnym autorytetem w tej dziedzinie!
Odpowiedz

Nie bedzie to nowe ale powiem ze Atreju pierdoli..... Pozne plytki panterki sa swietne i tyle 8)
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Oto wypowiedź atreju na innym forum : "Nie lubię zespołu. Na początku kariery power metal, podobno, bo nie słyszałem, ale ostatnie lata to takie nie wiadomo co. Niby gitarki łojące miło, niemal thrashowo, ale jednak nie do końca. No i te wokale hard corowe. Ludzie, jak ja nie cierpię hc icon_confused.gif ."

Innych płyt tez zapewne kołku nie słyszałeś....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Owszem znam dokonania Pantery po roku 1990. Dlatego nigdy nie lubiłem tej kapeli, bo nienawidzę hc... jasno to wyraziłem. Kiedy okazało się, że wcześniej zespół grał zupełnie inaczej postanowiłem poznać stare płyty (cytat jest chyba trochę przeterminowany)... i okazało się, że kiedyś zespół grał zupełnie inaczej, lepiej więc tymbardziej znielubiłem hard core'owy styl Pantery. Zrezygnowali z grania świetnego heavy na rzecz chałowego hc.
Odpowiedz