- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
W blokach mieszkalnych na terenie kilku województw pojawiły się ogłoszenia o planowanej kontroli legalności oprogramowania na prywatnych komputerach. Fakt ten został odnotowany przez firmę Microsoft, która stanowczo wszystkiemu zaprzecza i ostrzega przed otwieraniem drzwi potencjalnym oszustom.
W przesłanym do prasy komunikacie Microsoft Polska zapewnia, że nie jest inicjatorem tej akcji, ani nie jest ona prowadzona w porozumieniu z tą firmą.
Co więcej, przedstawiciele giganta przestrzegają użytkowników oprogramowania komputerowego przed wpuszczaniem do prywatnych mieszkań osób podszywających się lub powołujących na firmę Microsoft.
Osoby, które rozwieszają ogłoszenia i przeprowadzają "kontrole" nie działają z polecenia firmy Microsoft i nie posiadają do tego żadnych pełnomocnictw - czytamy w komunikacie.
Wszyscy, którzy spotkali się z tego typu akcją w swoim mieście, na swoim osiedlu lub w swoim bloku proszeni są o powiadomieniu o tym fakcie lokalne jednostki policji lub polski oddział Microsoft - e-mail: piratnie@microsoft.com.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Najlepsze jest to, ze ci wszyscy wielcy, walczacy z piractwem dobosze maja oczywiscie w tym biznes.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Myślę, że na Vistę to potrzeba dobrego kompa (identycznie jak z najnowszymi giercami), ja takowego nie upgradowalem chyba od 5 lat, więc moge sobie tylko pomarzyć. No ale czy by nie qpić se oryginalnego xpeka, który teraz moze 3 stówy kosztuje, czemu nie. W końcu to jednorazowy wydatek.
Wie ktoś, czy w ogóle sprzedaje się używane xpeki? Po ile schodzą?
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
JA to myśłe czy nie przerzucić sie na linuks, jak bede chciał pogiercowac to sobie emulator włącze

. Niestety z mojego komputera korzysta jeszcze reszta domowników i uczyćim sie obsługi drugiego systemu specjaleni nei będzie chciało :/.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
^ argumenty prosze
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Jeden i niezbity - jest malo popularny. Po co sobie zycie utrudniac?