• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

p2p i inne takie policyjne bzdury

Krzychun napisał(a):Jak mnie chcialy dresy na dworcu w Katosach napierdalac to juz sie nie pojawili.
Nie no,widzę że tan dworzec w Katowicach to już legenda.Ile ja się o nim nasłuchałem...
Odpowiedz

^od kibiców Legii? Wink
Odpowiedz

W blokach mieszkalnych na terenie kilku województw pojawiły się ogłoszenia o planowanej kontroli legalności oprogramowania na prywatnych komputerach. Fakt ten został odnotowany przez firmę Microsoft, która stanowczo wszystkiemu zaprzecza i ostrzega przed otwieraniem drzwi potencjalnym oszustom.

W przesłanym do prasy komunikacie Microsoft Polska zapewnia, że nie jest inicjatorem tej akcji, ani nie jest ona prowadzona w porozumieniu z tą firmą.

Co więcej, przedstawiciele giganta przestrzegają użytkowników oprogramowania komputerowego przed wpuszczaniem do prywatnych mieszkań osób podszywających się lub powołujących na firmę Microsoft.

Osoby, które rozwieszają ogłoszenia i przeprowadzają "kontrole" nie działają z polecenia firmy Microsoft i nie posiadają do tego żadnych pełnomocnictw - czytamy w komunikacie.

Wszyscy, którzy spotkali się z tego typu akcją w swoim mieście, na swoim osiedlu lub w swoim bloku proszeni są o powiadomieniu o tym fakcie lokalne jednostki policji lub polski oddział Microsoft - e-mail: piratnie@microsoft.com.
Odpowiedz

Najlepsze jest to, ze ci wszyscy wielcy, walczacy z piractwem dobosze maja oczywiscie w tym biznes.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...68855.html

i tyle w temacie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ej kurwa jeśli to prawda, to jakieś nieoficjalnie opłacane cwele z Micro$oftu tylko podżegają widmowe naloty tylko po to aby podnieść sprzedaż oprogramowania

Cytat:Podobnymi opowieściami zasypywane są skrzynki mailowe i fora internetowe - także "Gazety". Sklepy oferujące oprogramowanie od kilku tygodni przeżywają oblężenie. W ubiegłym tygodniu sprzedawano dziennie w Media Markt po 40-50 sztuk Windows XP. W sobotę zabrakło go na półkach.

Ja im kvrwa dam Evil or Very Mad
Odpowiedz

Ej - jak myślicie: jak mam prawie nowego Xp'eka to dałoby rady dokonać wymiany za pośrednictwem Microsoftu na nowego Vista za małą opłatą ? Smile
Odpowiedz

HahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahah Rolleyes Dobry żart kolego Big Grin
Odpowiedz

fajnie by było Wink
Odpowiedz

Myślę, że na Vistę to potrzeba dobrego kompa (identycznie jak z najnowszymi giercami), ja takowego nie upgradowalem chyba od 5 lat, więc moge sobie tylko pomarzyć. No ale czy by nie qpić se oryginalnego xpeka, który teraz moze 3 stówy kosztuje, czemu nie. W końcu to jednorazowy wydatek.
Wie ktoś, czy w ogóle sprzedaje się używane xpeki? Po ile schodzą?
Odpowiedz

JA to myśłe czy nie przerzucić sie na linuks, jak bede chciał pogiercowac to sobie emulator włącze Tongue. Niestety z mojego komputera korzysta jeszcze reszta domowników i uczyćim sie obsługi drugiego systemu specjaleni nei będzie chciało :/.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Linux to bieda.
Odpowiedz

^ argumenty prosze
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Jeden i niezbity - jest malo popularny. Po co sobie zycie utrudniac?
Odpowiedz

statekx napisał(a):Jeden i niezbity - jest malo popularny. Po co sobie zycie utrudniac?

metal to bieda. jest mało popularny, lasek na to się nie wyrwie, same tuczniki jeno. Po co sobie życie utrudniać? Zostań emo Big Grin
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz