• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

O Black Metalowej ideologi

Tomash napisał(a):
Pandora napisał(a):
Morte napisał(a):Hmm... ale temat jest poważny. Ja bym się jeszcze chciał dowiedziec jaki ma stosunek BM do wegetarian i mańkutów Surprised

Mańkuci to, rzecz jasna, lewackie ścierwa Wink Laughing

Wypraszam sobie Surprised Mańkuci(nienawidze tego słowa) są true gdyż od urodzenia podążają Left hand path Surprised

Ja tam nie wnikam, i tak nie moje klimaty ;p
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Black_ann napisał(a):Szybki kurwa skrut...

Skrut powiadasz...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Danzig napisał(a):
Morte napisał(a):
fetus napisał(a):jedno jest pewne "prawdziwy" blackmetalowiec się nie uśmiecha nigdy Big Grin

I porozumiewa się z otoczeniem tylko przy pomocy okrzyków ew. monosylabami. ARGH! ARGH!
ja bym dodał UGH UGH ... brzmi bardziej mrocznie 8) Mad
ale tylko wycedzane spod runa lesnego późną nocą
and now is forever...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):
Tomash napisał(a):Wypraszam sobie Surprised Mańkuci(nienawidze tego słowa) są true gdyż od urodzenia podążają Left hand path
I statystycznie są iteligentniejszy. Laughing

I w ogóle to planujemy przejęcie kontroli nad światem i sprowadzenie praworęcznych do roli niewolników, ale ciiii Laughing
Dołączam sie oczywiście, przejęcie kontroli nad światem to tylko kwestia czasu Angry Wszystkie praworęczne dzieci będą poddawane bolesnej resocjalizacji, aż staną się ideologicznie czyste Angry
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Tomash napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):
Tomash napisał(a):Wypraszam sobie Surprised Mańkuci(nienawidze tego słowa) są true gdyż od urodzenia podążają Left hand path

I w ogóle to planujemy przejęcie kontroli nad światem i sprowadzenie praworęcznych do roli niewolników, ale ciiii Laughing
Dołączam sie oczywiście, przejęcie kontroli nad światem to tylko kwestia czasu Angry Wszystkie praworęczne dzieci będą poddawane bolesnej resocjalizacji, aż staną się ideologicznie czyste Angry
przestań mój kolega jest mankutem i wcale nie słucha BM, przeciwnie
and now is forever...
Odpowiedz

A to jakieś zboczenie? Mańkuctwo...
Odpowiedz

[quote="wunderwaffe"]A to jakieś zboczenie? Mańkuctwo...[/

quote]
dlaczego zboczenie zaraz
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):
warsadal napisał(a):
Tomash napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):

Też jestem mańkutem i równiez nie słucham BM, czy gdziekolwiek napisałem, że jest inaczej?
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
fetus napisał(a):
warsadal napisał(a):
Tomash napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):

to posłuchaj
Też jestem mańkutem i równiez nie słucham BM, czy gdziekolwiek napisałem, że jest inaczej?
and now is forever...
Odpowiedz

Black_ann napisał(a):Szybki kurwa skrut...

Za co Szron nienawidzi ludzkosc
O co chodzi w całej popierdolonej destrukcji Kriegsmaschine(Ja bym sie na ich miejscu sam zajebał skoro destrukcja to kurwa destrukcja)
Z jakiego powodu ludzie sa głupi a BM zajebiscie madrzy?
Jaki sens ma ciecie sie nozem i mowienie ze naprawde wierzy sie w szatana i jaki sens ma wiara w szatana?Skoro bog go stworzył(ja bym sie oczywiscie klocił...ze to raczej czlowiek stworzyl i diabla i boga ale chuj)
Odpowiedzcie jesli mozecie
nie wazne kogo to obchodzi Laughing
Odpowiedz

Identyczny temat widziałem na innym forum. Mozna spokojnie zaorać Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Black_ann napisał(a):Z jakiego powodu ludzie sa głupi a BM zajebiscie madrzy?

Moze to zalezy wylacznie od punktu widzenia Angry
Odpowiedz