Dechri : otóż dorosły jestem ( mam dośc ambiwalentny stosunek do tego typu stwierdzen, gyz z jednej strony wielce sa zabane, z drugiej zaś troszke wkur
zaja - swoja droga ta kwestia wyjatkowo cię nurtuje, masz może jakies zaburzenia emocjonalne na tej płaszczyźnie??), własne mieszkanie posiadam a i kasy posiadam zapewne więcej niz 70 % polskiego społeczeństwa (tu mi pewnie nie uwierzysz, ale sram na to), myslisz, iż zarobiłem je dlatego, iz jestem idiotą i gnojem ?? No cóż to już kwestia do rozpatrzenia, a ja mam z tego jedynie ubaw...
Skoro rządasz ode mnie info o ideałach to sobie przejrzyj to forum, bo nie godnyś abym się powtarzał ( lista obdarzonych niejaką sympatią przeze mnie wokalistów znajduje się gdzieś )
Nightal: Ostatnie "Arcydzieło" Kinga Diamonda nie jest arcydziełem...
Cytat:A czy ja powiedziałem, że to jest dla mnie wyznacznikiem? Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Wydawało mi się, że miałeś mnie do czegoś przekonać (czyli podac przyczyny, dla których zespół ten byc szanowany powinien), no cóż może się pomyliłem...a może to ty jednak z tym czytaniem masz kłopoty...
Cytat:Nie jak kogut... Jak MEWA !!! Ornitologiem to Ty nie jesteś.
Po pierwsze to
gadasz od rzeczy.
Po drugie masz racje, ornitologiem nie jestem i zamiaru być nim nie mam...wątpie aby jakiekolwiek zadowalające mnie profity mogłaby ta profesja oferować
Cytat:Dokładnie kwestia dokładnego słuchania... a Ty najwyraźniej masz z tym problemy, bo jak widać wogóle nie starasz się zagłebic w kompozycje utworów Wampirów, traktujesz je wyjatkowo powieżchownie i na siłę szukasz w nich wad. A niby króliki maja długie uszy... kolejny dowód na to, że nie rozmiar sie liczy Very Happy
Aby miec podstawy do jakiejkolwiek negatywnej opinii, trzeba ów podmiot swej krytyki dokładnie poznać i przeanalizować , aby słowa nie były powierzchowne i bezpodstawne, takiej zasady przynajmniej ja przestrzegam (zawód poniekąd ode mnie tego wymaga)...wiec poraz n-ty stwierdzam, iż
gadasz glupoty...
p.s
Cytat:btw/ skoro credki mu nie odpowiadają chciałbym usłyszeć jego muzyczne i wokalne ideały, to z pewnością musi być niezła lista Question hyhy
no poprostu, cytat roku....
tak na marginesie ciekaw jestem czego się spodziewasz
Na rozchodnym, pragnałbym sie was o coś zapytac...mianowicie rzuca sie tu pewna tendencja, iż pewni ludzi z racji swoich upodobań usilnie uzurpują sobie prawo do bezpodstawnego wyzywania innych, czasami znacznie wybitniejszych jednostek... Chłopcy drodzy, przecie wy poza światkiem muzyki w jakim się poniekąd obracacie jesteście nikim...
ZOMO
Tylko z kultura..