12-26-2004, 04:24 PM
Heloł, jakis rok temu odkrylem kapelke Atrocious Filth i musze powiedziec ze zrobila na mnie naprawde dobre wrazenie, i chcialbym dostac jakies dodatkowe info o tej kapelce od starej gwardii ktora gosci na tym forum bo zespol jest wart przyslowiowej swieczki.
Przedstawie wam to co wiem o tej kapeli:
wydali kasetke "100% of Jesus" w 1994 roku, nie wiem czy to ich jedyne wydawnictwo, w kazdym badz razie jestem w posiadaniu tej kasetki.
Graja jak na moje ucho death z elementami doom, przewazaja wolne tempa.
W skladzie jest m.in. Docent czy Szambo znani z Vadera.
Wiem ze kilka lat temu sie rozpadli ale potem mieli sie reaktywowac pod nazwa Filth ale sprawa nie doszla do skutku.
Jeszcze raz prosba: jak ktos cos ciekawego wie jeszcze niech cos wpisze, tylko plz bez postow typu "nie znam" , albo "znam, fajna kapela", wpisujcie konkretne info.
Przedstawie wam to co wiem o tej kapeli:
wydali kasetke "100% of Jesus" w 1994 roku, nie wiem czy to ich jedyne wydawnictwo, w kazdym badz razie jestem w posiadaniu tej kasetki.
Graja jak na moje ucho death z elementami doom, przewazaja wolne tempa.
W skladzie jest m.in. Docent czy Szambo znani z Vadera.
Wiem ze kilka lat temu sie rozpadli ale potem mieli sie reaktywowac pod nazwa Filth ale sprawa nie doszla do skutku.
Jeszcze raz prosba: jak ktos cos ciekawego wie jeszcze niech cos wpisze, tylko plz bez postow typu "nie znam" , albo "znam, fajna kapela", wpisujcie konkretne info.
![[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]](http://burzum.org/img/covers/small/official/1996_filosofem.jpg)