- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
O bogowie....dorosly sie odezwal! :? Dajcie juz dziewczynie spokoj. Widocznie ma taki sposob na muzyke. Nigdy Wam sie nie zdarzylo, ze z poczatku cos wydawalo sie super, a potem, w miare sluchania/poznawania stracilo swoj urok?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
nie uważam się za dorosłego :?
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ale sie na takiego momentami probujesz zgrywac, przynajmniej ja odnosze takie wrazenie.
![Surprised Surprised](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/surprised.png)
Zreszta nie robmy OT...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Znowu chętnie skomentowałbym wypowiedź Demona, ale po co... I tak to jak grochem o ścianę.
Powiem tylko tyle, że czepiać się gabrysi, że jej wypowiedzi są na poziomie 13-latki, a samemu nie prezentować wcale wyższego jest lekką (;D) hipokryzją.
Chodzi mi o to że może spojrze na tę muzykę mniej krytycznie, Nie będę zaraz słuchał całego nushitu bo nie o to chodzi!! Wiem że to co słucham jest najlepsze i na żaden nushit tego nie zmienię.
Mnie nie będzie bardzo obchodziło to że ktoś napisze, że "nushit jest fajny i trzeba go słuchać" czy inne tego typu wypowiedzi, i ja już będę się z tym zgadzał.
Ale w Twoim przypadku tak jest: mówimy że LP to gówno, a Ty później przyznajesz nam rację. (Lecz o tym już pisał aXe Rose, i z tym się w pełni zgadzam)
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A czy ja napisałam, że teraz twierdzę, że Linkin Park to gówno??!! Tak dokładnie napisałam?? NIE. Chodziło mi o to, że Wasze komentarze w jakiś sposób wpływaja na niektóre moje przekonania. A w tym wypadku chodziło tylko i wyłącznie o nu-metal. Wiem, że uważasz, że muzyka którą słuchasz jest najlepsza. To mi pod żadnym względem nie przeszkadza. Bo ja mam identyczne zdanie o zespołach, które ja lubię.
Nie ma sensu ciągnąć tego dłużej...
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Też tak sądzę. Więc my się przestajemy kłócić, a inni wypowiadają się na temat nu-metalu. Co Ty na to?