- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
witam wszyskich..... jak tam nastroje? wybiera się ktoś z was... ja mam już bileciki i odliczam dni ..... 8) mam nadzieje, że setlist bedzie w nieokrojonej formie ..... a zabawa bedzie napewno super.. moc z wami...
pozdrawiam
Everywhere's A Journey Away ...
Nightwish, Sonata Arctica, Therion rules!!!!!!!!
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
dla mnie 25.o5 bedzie dniem żałoby , albowiem jechać nie mogę :_; ...
333 - only half evil
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
nastroje zle, nie mam biletow, nie wybieram sie(najtlisz), i tak nigdy bym sie nie wybral (na najtlisz), nie mialbym po co sie tam wybierac (na najtlisz), setlist mnie nie obchodzi a zabawa bedzie marna (przy najtlisz).
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
nie lubię i nie będę lubić najtfish (bez urazy) więc mi to rybka, czy koncert się odbędzie czy może scena wybuchnie dzień przed
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Najtlisz to nawet gotyk nie jest, tylko jakis jebany got-pop.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
moj brat tego slucha. Ja nie przepadam
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja na Nightwis czekałem trzy lata.I się doczekałem. A wy, jak ja zacxzynałem ich słuchać, nie mieliście pojęcia że coś takiego istnieje. A teraz kiedy ich bardziej wypromowali, to uznajecie to za jakiś "pop". To jest totalny debilizm. Nikt nie widzi tego że Ci muzycy są idealnie wykształceni w tym co robią,a robią to dobrze.Z całym szacunkiem dla fanów reszty grup, ale to Nightwish będzie gwiazdą tego wieczoru i wszyscy zdaja sobie z tego sprawę. Pozdrawiam 8)
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Co Drakkar masz ich wszystkie demowki? To gratuluje. Ale co to ma do chvja do rzeczy?
Uznaje to za pop bo to jest jebany pop. I jest to fakt, ich lubienie albo nie nie ma tu nic do rzeczy.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Kolejny temat z gatunku: "zespół x, a sprawa polska", jak ja tego nie lubię... :?
Zgadzam się z Tomashem, gwiazdą będzie Iron Maiden i to na nich kupiłem bilet, nie mając pojęcia kto będzie jeszcze grał. A, że będzie tam tyle dobrych kapel to tym bardziej się cieszę.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."