• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NEMESIS - polski Iron Maiden ze Skarzyska

KelThuz napisał(a):poparcie bylo jednorazowe, a wiekszym problemem jest brak lokalu do koncertow. natomiast miasto i instytucje kulturalne nie sa zainteresowane zapraszaniem takich kapel, jak nasza, wola by graly na ich imprezach jakies Flipery i inne popowe gowna. Zreszta i tak bym nie zagral na masowej imprezie
Przyjedz do nas Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Przyjedz do nas Wink

tak, do Wrocka, gdzie na koncert przychodzi srednio 20 osob Big Grin
nie no, juz rok temu nam mieli zorganizowac koncert, i nic z tego nie wyszlo, jakis czas temu dostalismy propozycje od Arka Lercha z Metal Hammera na granie tu, ale po wyrazeniu zgody zero odpowiedzi... wniosek jest jeden: w Polsce sie nie gra koncertow Evil or Very Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Valhalla napisał(a):Przyjedz do nas Wink

tak, do Wrocka, gdzie na koncert przychodzi srednio 20 osob Big Grin
nie no, juz rok temu nam mieli zorganizowac koncert, i nic z tego nie wyszlo, jakis czas temu dostalismy propozycje od Arka Lercha z Metal Hammera na granie tu, ale po wyrazeniu zgody zero odpowiedzi... wniosek jest jeden: w Polsce sie nie gra koncertow Evil or Very Mad
Jak bede wiedziala ze przyjedziesz to juz sie ekipa zorganizuje Laughing i rzuci sie haslem w pare dobrych miejsc Wink Ale fakt ze lepiej to w ciagu 'roku szkolnego' robic bo w wakacje to przerzedzone z deka miasto Wink i chujowe dojazdy bo wszedzie remonty
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Kel- mozna juz ssac to demko? Jesli tak to wez rzuc linkiem, dzieki.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

No wreszcie przesluchalem sobie ten utwor. Calkiem dobrze sie tego slucha, choc w tekstach moglo by byc nieco wiecej szatana.
Ogolnie to bedzie solidne 8/10

Nie inaczej!
Odpowiedz

Ta...piosenkę przesłuchałem już kilkanaście razy [sciągnąłem ją parę dni temu, ale nic nie pisalem].

Bardzo fajna - stwierdzenie z tytułu tematu pasuje do tego jak ulał... [chociaż brzmienie lekko inne]

Teksty są przyjemne do słuchania i ciekawe, a muzyka taka jak trzeba bo HEAVYmetalowa..... Smile

Podepnę się do oceny hegemona bo nie jestem orginalny - 8/10.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

całe demo znajduje się w serwisie download.com
oto link:
LINK
Odpowiedz

Dzieki wielkie 8)
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Hmm....zajebista sprawa dla mnie to demko.

Cięzko mi coś ciekawego o tym napisać , bo jakims super recenzentem nie jestem... Sad

Melancholijny i ciekawy, z fajnymi tekstami heavy(rzeczywiście przypomina Ironów).

9/10 [brzmienie słabe]
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

zamiast pieprzyć od rzeczy w tematach o judeolice i iron majdanek,
posłuchajcie lepiej porządnej młodej polskiej kapeli...
przypominam,
całe demo Nemesis na
www.download.com/nemesispol
Odpowiedz

Rzeczywiscie Maidenowskie to. Slucham wlasnie Bestii Pospiechu i stwierdzam, ze dawno nie slyszalem takiego dobrego nagrania podziemnej kapeli. Jak sie nazywa te demo?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Rzeczywiscie Maidenowskie to. Slucham wlasnie Bestii Pospiechu i stwierdzam, ze dawno nie slyszalem takiego dobrego nagrania podziemnej kapeli. Jak sie nazywa te demo?

"Dłoń z Podziemi"

a co, lepsze niż Sorcerer? Wink
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
statekx napisał(a):Rzeczywiscie Maidenowskie to. Slucham wlasnie Bestii Pospiechu i stwierdzam, ze dawno nie slyszalem takiego dobrego nagrania podziemnej kapeli. Jak sie nazywa te demo?

"Dłoń z Podziemi"

a co, lepsze niż Sorcerer? Wink

powiem ci, ze Sorcerer jeszcze nie mialem okazji posluchac.
Odpowiedz

no to nic prostszego:

www.download.com/sorcerer_poland
Odpowiedz

Widze, iz promujesz wlasna kapele. O dziwo nawet nie wiedzialem, ze w niej brzdekasz. Juz sciagam cala epke, zaraz poslucham.
Odpowiedz