NEMESIS - polski Iron Maiden ze Skarzyska -
KelThuz - 07-27-2005
swietny, mlody (średnia wieku - 18 l) zespol ze Skarzyska-Kamiennej, ktory brzmi niemalze jak Ironi na Killersach
oto jeden z kawalkow z ich dema Dłoń z Podziemi:
http://www.warraha.gower.pl/Nemesis-W_Sidlach.mp3
Swietny wokal, bebny, solowki, a to dopiero poczatek ich kariery
strona:
www.corkanocy.prv.pl
-
Rumian - 07-27-2005
przyznam ze bardzo ciekawe

i przyjemnie brzmiace
-
Tuomasss - 07-27-2005
OŻ!
Cudne! Rzeczywiście, prawie jak IM za starych dobrych czasów. Rokują wielki nadzieje, byle tak dalej.

Nie śmiem do niczego się przyczepić, wokal naprawdę dobry, gitary i bębny takoż. Po prostu czysta przyjemność.
-
XdkyX - 07-27-2005
hahaha chodze do szkoly z wokalista i mam recznie podpisana demowke
-
KelThuz - 07-27-2005
XdkyX napisał(a):hahaha chodze do szkoly z wokalista i mam recznie podpisana demowke

normalnie ciaaary!
-
XdkyX - 07-27-2005
ofszem.....ale musze przyznac ze kawal dobrej muzyki zrobili, w zyciu bym sie nie spodziewal ze to stoi na tak wysokim poziomie
-
KelThuz - 07-27-2005
XdkyX napisał(a):ofszem.....ale musze przyznac ze kawal dobrej muzyki zrobili, w zyciu bym sie nie spodziewal ze to stoi na tak wysokim poziomie 
tylko dlaczego nie widzialem recenzji tego w zadnym serwisie metalowym?
-
XdkyX - 07-27-2005
moze dlatego ze nikt nie dbal o promocje tego?
-
Lech - 07-28-2005
Toz to jest zajebiste, bez sciemy graja panowie, w dodatku w rodzimym jezyku, za co dupny plus 8)
-
KelThuz - 07-28-2005
Lech napisał(a):Toz to jest zajebiste, bez sciemy graja panowie, w dodatku w rodzimym jezyku, za co dupny plus 8)
hehe, wrzuce cale 4-utworowe demo na siec w takim razie
-
Lech - 07-28-2005
Nooo, dawaj KelThuz, dawaj
Btw. dosyc silna scene macie w Kielcach i okolicach- tak trzymac

A od pazdzierza pomyslec ze bede mogl na zywo zobaczyc sobie koncerty tych kapel 8)
-
KelThuz - 07-28-2005
Lech napisał(a):Btw. dosyc silna scene macie w Kielcach i okolicach- tak trzymac 
w samych Kielcach to moze nie...
Cytat: A od pazdzierza pomyslec ze bede mogl na zywo zobaczyc sobie koncerty tych kapel 8)
wlasnie w Kielcach koncertow raczej nie ma
-
Lech - 07-28-2005
No podobno macie poparcie prezydenta miast wiec co jest?

Trzeba cos z tym zrobic do cholery
Edit: zapodawaj link do reszty demowki, bo ssie mnie no
-
KelThuz - 07-28-2005
Lech napisał(a):No podobno macie poparcie prezydenta miast wiec co jest?
Trzeba cos z tym zrobic do cholery 
poparcie bylo jednorazowe, a wiekszym problemem jest brak lokalu do koncertow. natomiast miasto i instytucje kulturalne nie sa zainteresowane zapraszaniem takich kapel, jak nasza, wola by graly na ich imprezach jakies Flipery i inne popowe gowna. Zreszta i tak bym nie zagral na masowej imprezie
Cytat:Edit: zapodawaj link do reszty demowki, bo ssie mnie no 
wgralem juz ją, ale trzeba poczekac, az administracja ją zaakceptuje (korzystam z serwisu download.com). To troche zajmie
-
Lech - 07-28-2005
Cholera, to jakas kanciapa by sie chyba znalazla zeby koncert rozegrac

Nie wierze ze w calych Kielcach nic by sie nie znalazlo, poza tym jest Skarzysko, Radom, a wiec nie tak golo znowu
Dzieki za demko, jak bedzie fungowal link to zarzuc.