• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NEMESIS - polski Iron Maiden ze Skarzyska

swietny, mlody (średnia wieku - 18 l) zespol ze Skarzyska-Kamiennej, ktory brzmi niemalze jak Ironi na Killersach

oto jeden z kawalkow z ich dema Dłoń z Podziemi:
http://www.warraha.gower.pl/Nemesis-W_Sidlach.mp3

Swietny wokal, bebny, solowki, a to dopiero poczatek ich kariery
strona: www.corkanocy.prv.pl
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

przyznam ze bardzo ciekawe Smile i przyjemnie brzmiace
Odpowiedz

OŻ!
Cudne! Rzeczywiście, prawie jak IM za starych dobrych czasów. Rokują wielki nadzieje, byle tak dalej. Smile
Nie śmiem do niczego się przyczepić, wokal naprawdę dobry, gitary i bębny takoż. Po prostu czysta przyjemność.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

hahaha chodze do szkoly z wokalista i mam recznie podpisana demowke Big Grin Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):hahaha chodze do szkoly z wokalista i mam recznie podpisana demowke Big Grin Big Grin

normalnie ciaaary!
Odpowiedz

ofszem.....ale musze przyznac ze kawal dobrej muzyki zrobili, w zyciu bym sie nie spodziewal ze to stoi na tak wysokim poziomie Smile
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):ofszem.....ale musze przyznac ze kawal dobrej muzyki zrobili, w zyciu bym sie nie spodziewal ze to stoi na tak wysokim poziomie Smile

tylko dlaczego nie widzialem recenzji tego w zadnym serwisie metalowym?
Odpowiedz

moze dlatego ze nikt nie dbal o promocje tego?
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Toz to jest zajebiste, bez sciemy graja panowie, w dodatku w rodzimym jezyku, za co dupny plus 8)
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):Toz to jest zajebiste, bez sciemy graja panowie, w dodatku w rodzimym jezyku, za co dupny plus 8)

hehe, wrzuce cale 4-utworowe demo na siec w takim razie Smile
Odpowiedz

Nooo, dawaj KelThuz, dawaj Smile

Btw. dosyc silna scene macie w Kielcach i okolicach- tak trzymac Tongue A od pazdzierza pomyslec ze bede mogl na zywo zobaczyc sobie koncerty tych kapel 8)
Odpowiedz

Lech napisał(a):Btw. dosyc silna scene macie w Kielcach i okolicach- tak trzymac Tongue

w samych Kielcach to moze nie...

Cytat: A od pazdzierza pomyslec ze bede mogl na zywo zobaczyc sobie koncerty tych kapel 8)

wlasnie w Kielcach koncertow raczej nie ma Sad
Odpowiedz

No podobno macie poparcie prezydenta miast wiec co jest? Question Trzeba cos z tym zrobic do cholery Tongue

Edit: zapodawaj link do reszty demowki, bo ssie mnie no Wink
Odpowiedz

Lech napisał(a):No podobno macie poparcie prezydenta miast wiec co jest? Question Trzeba cos z tym zrobic do cholery Tongue

poparcie bylo jednorazowe, a wiekszym problemem jest brak lokalu do koncertow. natomiast miasto i instytucje kulturalne nie sa zainteresowane zapraszaniem takich kapel, jak nasza, wola by graly na ich imprezach jakies Flipery i inne popowe gowna. Zreszta i tak bym nie zagral na masowej imprezie

Cytat:Edit: zapodawaj link do reszty demowki, bo ssie mnie no Wink

wgralem juz ją, ale trzeba poczekac, az administracja ją zaakceptuje (korzystam z serwisu download.com). To troche zajmie
Odpowiedz

Cholera, to jakas kanciapa by sie chyba znalazla zeby koncert rozegrac Tongue Nie wierze ze w calych Kielcach nic by sie nie znalazlo, poza tym jest Skarzysko, Radom, a wiec nie tak golo znowu Big Grin

Dzieki za demko, jak bedzie fungowal link to zarzuc.
Odpowiedz