• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najpaskudniejszy Browar!

Czyżby pozycja osławionego LUX-a została zagrożona..? Cóż, jako osoba której dane było mieć do czynienia z wyżej wymienionym czuję się zobowiązanym zasmakować browaru o którym mowa w celu wydania miarodajnego wyerdyktu.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Morte napisał(a):Jak mawia mój kumpel - "MEGA WATT - piwo mocniejsz od Ciebie!"

O tak, o tak. Zaiste jest to ZUO, Szatan i Splendor w czystej postaci. Browar ów miażdży wszelkie pozerskie i lewackie ścierwo w promieniu 50 metrów od osoby spożywającej. Nie jestem jednak w stanie stwierdzić czy niszczy bardziej od legandarnego już LUX-a, gdyż, jako że jest to legenda, nigdy nie dane mi było zakosztować tego specjału.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Dębowe,bleeeh :/
"For The First Time In A Long Time
...Everything Was Right In My
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

^Dębowe jest true, mowienie o nim per "blee" świadczy o podejrzanej orientacji seksualnej osobnika uwagi te czyniącego.

Tuomasss napisał(a):Nie jestem jednak w stanie stwierdzić czy niszczy bardziej od legandarnego już LUX-a, gdyż, jako że jest to legenda, nigdy nie dane mi było zakosztować tego specjału.

Ja postaram się owo na dniach stwierdzić.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomit, Dębowe oczywiście zacne (choć od lutego i jednej z imprez nie piłem, bo źle się ona dla mnie skończyła i jakoś nie mogę się przełamać), ale nie wiem, jak Ty, ale ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, której by smakowało ; ). Tak więc nie ma co się dziwić.
Odpowiedz

Cytat:ale nie wiem, jak Ty, ale ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, której by smakowało ;
Ale są takowe,uwierz mi.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Kamael napisał(a):mogę się przełamać), ale nie wiem, jak Ty, ale ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, której by smakowało ; ). Tak więc nie ma co się dziwić.

Ja znam dwie takie co piją tylko dębowe Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ok, w takim razie wycofuję to, co wcześniej napisałem ;D. Widzę, że ja w nietypowym towarzystwie się obracam ;D.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Ok, w takim razie wycofuję to, co wcześniej napisałem ;D. Widzę, że ja w nietypowym towarzystwie się obracam ;D.

Może zbyt mało męskie te kobiety po prostu Laughing

A MEGA WATT jest jednym z tych piw które nalezy pić pod zagryche ( z powodu smaku of korz)
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

debowe sie syfiaste zrobilo tera zubry pije Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Ja znam dwie takie co piją tylko dębowe Laughing

Ja tez Big Grin
Odpowiedz

ejejej!
1. okocim mocne
2. debowe mocne
3. zubr
to 3 najbardziej zajebiste browary jakie swiat widzial, wiec nie burczcie Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Zestawienie Dębowego z okropnym Żubrem wydaje mi się co najmniej niezręczne ;P.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Zestawienie Dębowego z okropnym Żubrem wydaje mi się co najmniej niezręczne ;P.
Nie zebym tu stawał w obronie członka swojej "rodziny",ale to są obecnie dwa moje ulubione browary.Dębowe jest poza konkurencją,ale "Żubr" co najmniej daje radę.Ten browar wdarł się przebojem do mojej czołówki ulubionych piw.Nie wiem ,ile razy i gdzie miałes okazję stwierdzić,ze Zubr ma okropny smak,ale może spróbuj jeszcze raz:>
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Może się przełamię ;D.
Odpowiedz