• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsza płyta black / death

Hail

1 - Emperor - wszystko 8)
2 - Satyricon - Nemesis Divana
3 - Immortal -Sons Of Northern Darknes
4 - Watain- wszystko 8)
5 - Sarcofago- The Laws Of Scourge

Deathu nie ma bo to nie moja kategoria... a nie wpadł ktoś na taki pomysł żeby rozdzielić Black i Death ?
Odpowiedz

Nie wpadł. Też mnie ta unia irytuje ale jakoś taj jest też na innych forach.
Life is a Pain in The Neck
Odpowiedz

At the Gates - "Slaughter of the Soul"
BorkNagaR - "Epic"
Cradle of filtH - "Principle of Evil Made Flash"
Odpowiedz

Krisiun - Works Of Carnage
Amon Amarth - The Crusher
Esqarial - wszystko Big Grin
PAGAN TRIUMPH
Odpowiedz

Hmm najlepsze płyty...

1.MayheM-De Mysteriis Dom Sathanas
2.prawie cała dyskografia Darkthrone (choć jednymi z najlepszych są A blaze in the Northern Sky,Panzerfaust, oraz Under a Funeral Moon)
3.Burzum-Det Som Engang Var oraz Filosofem.
4.Emperor-Anthems To The Welkin At Dusk
5.Kilka dzieł Marduka m.in Panzer Division Marduk
6.Emperor-Wrath of the Tyrant/Emperor
Dobre są również "Casus Luciferi" panów z Watain,"In Nomine Satanas" Ragnarok i jeszcze parę których nie chce mi się wypisywać Laughing
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

No nie chce, bo bys musial z jakiejs dennej stronki nazwy przepisac, ktorych w zyciu nie slyszales.
Filosofem- kult jak chuj, szkoda ze ponad polowa plyty to jakies skurwiale plumkanie.
A ten Watain to by chyba zamkneli zespol, jakby wiedzieli jacy trendi sie stali. Teraz kazdy ich slucha i gowniarze ktorzy uwazaja Aske za pierwsza plyte Burzum tez ich chwala. To pewnie przez ten koncert, wielu milosnikow Dissection i melodyjek zostalo z dnia na dzien milosnikami empetrojkowego, prawdziwego black. Tak dalej kurwa Mad
Odpowiedz

LCF kurwa wiem że lubisz denerwować ludzi ale jesli mnie nie znasz to nie "wyrażaj" pochopnego osądu na mój temat.Casus Luciferi i Filosofem uważam za dobre płyty i ty tego nie zmienisz LaughingZreszta rzeczywiście w pizdu opinii widziałem na tym forum o płytach Watain.Dwie lub trzy Mad zajebiście, strasznie trendy są Evil or Very MadA co do "empetrójkowego" blacku to sam napisałeś że słuchasz muzykiw mp3 więc do mnie się nie dochrzaniaj Laughing Peace
Odpowiedz

Bardzo lubie denerwowac ludzi, sprawia mi to niewymowna przyjemnosc Big Grin
Co do Watain- wchodzisz na jakiekolwiek gowniane forum a tam 15 letnie dzieciaki jednym tchem oprocz Darktrona, kredek, Majhema czy Dimu burgera wymieniaja Watain. Cos tu jest kurwa nie tak, albo ja jakis dziwny jestem.
Odpowiedz

Ok więc jeśli tak cię to wkurwia to nie będę ich wymieniał Wink

jak już powiedziałemTongueeace 8)
Odpowiedz

LCF napisał(a):Co do Watain- wchodzisz na jakiekolwiek gowniane forum a tam 15 letnie dzieciaki jednym tchem oprocz Darktrona, kredek, Majhema czy Dimu burgera wymieniaja Watain. Cos tu jest kurwa nie tak, albo ja jakis dziwny jestem.
To, ze cos jest popularne, nie oznacza, że jest złe.
Co do trendów... niesposób niezauważyc, że coraz bardziej popularne staje się bluzganie dobrych kapel, które osiagają sukcesy, a wywyższanie gównianych undergroundowych kapelek, o których nikt nie słyszał... No ale trzeba byc na topie.
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
LCF napisał(a):Co do Watain- wchodzisz na jakiekolwiek gowniane forum a tam 15 letnie dzieciaki jednym tchem oprocz Darktrona, kredek, Majhema czy Dimu burgera wymieniaja Watain. Cos tu jest kurwa nie tak, albo ja jakis dziwny jestem.
To, ze cos jest popularne, nie oznacza, że jest złe.
Co do trendów... niesposób niezauważyc, że coraz bardziej popularne staje się bluzganie dobrych kapel, które osiagają sukcesy, a wywyższanie gównianych undergroundowych kapelek, o których nikt nie słyszał... No ale trzeba byc na topie.

Pewnie zwykła zazdrość bluzgającego Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Ja bym dodał do miana jednej z najlepszych płyt defowych > Comedy Is Over zasłużonej Traumy 8)
[Obrazek: witchbanner.gif]
Odpowiedz

Axel, Nigtall- swieta sa i wy zescie sie chyba z choinki urwali. Gdzie ja napisalem ze Watain jest zle? Czemu ma mnie brac zazdrosc skoro na niczym nie gram. Wkurwia mnie to, ze podziemny zespol ideologiczny staje sie popularny jak jakis Emperor czy Burzum.
Odpowiedz

Augustus napisał(a):Limbonic Art - Ad Noctum
Limbonic Art - Moon In The Scorpio
Emperor - Prometheus - The Discipline of Fire & Demise
Emperor - Emperor - IX Equilibrium
Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia
ARCTURUS - LA MASQUERADE INFERNALE
Ancient - Proxima Centauri

Zdrówko!

czy mi się tylko wydaje czy to wygląda na kopiowane nazwy katalogów z mp3 Big Grin
Odpowiedz

Mnie tez tak sie wydaje. Tyle albumow maja i to na i mp3 i sie chwalia jacy z nich true nie sa.
Arcturus, ale black, wow
Odpowiedz