- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):Cytat:A z ta nudnoscia to daj spokoj, bo od tego zalezy juz chyba wlasny gust. Ja twojego nie papram, wiec z mojego tez prosze zejsc.
Cytat:Przeciez to MH jest wlasnie nudne!!! - choc lubie ich.
o to mi chodziło. chillout ziom.
Tak uwazam, ze jest nudne, ale nie mowie nic o twojej gluchocie. Dla ciebie ciekawe, dla mnie nudne. Dla mnie nudne, dla ciebie ciekawe.
Krolik napisał(a):Jedno pytanie jeszcze : czy oprócz metalu i gat. pokrewnych śłuchasz jeszcze jakiejś muzyki ??
Oczywiscie, ze tak. Kazdego przejawu dobrej muzyki, niezaleznie w jakiej formie.
Z tym ze metal od zawsze byl moim hobby/uwielbieniem i zawsze bedzie na 1 miejscu.
Krolik napisał(a):prosze o konkrety
Nie mam na to czasu.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
MH? Loooool... nie bede kryć, że ten album im wyjątkowo wyszedł - ma dobre numery ale, tak na serio, jest tu tylko jeden, jedyny 100% thrashowy, dobry kawałek. Muzyka machine'ów zawiera elementy thrashu ale nim, w rzeczy samej, nie jest. Pomyliłeś topici... cała dyskografia MH nie ma co się równać do JEDNEGO dowolnego numeru Exodusa / Slayera / Sodom / Death Angel / Destruction i jeszcze kilku innych gigantów. Ja nie mam nic do dobrego modern metalu ale kurwa... są jakieś granice i trzeba się opanować w określaniu tych nowych tworów mianem np. thrashu.
PS. Flynn -> irytujący wokal.
- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Inaczej gra się metal powiadasz. Miało to znaczyć, że dzisiaj klimat i agresja się nie liczą w ogóle?.. MH jest dla mnie, będzie zawsze, zespołem, który opiera swoją twórczość tylko i wyłącznie o brzmienie... Jeżeli odpowiadałoby mi takie metalkorowe brzmienie, to może bym ich lubił, aczkolwiek dla mnie jest zbyt sterylne i plastikowe (nie wiem czy dobrze to zrozumiałeś).
Porównaj sobie MH z pierwszym lepszym Destruction wydanym po All Hells... i sam stwierdź, która z tych kapel ma lepsze kompozycje... Zresztą po co ja się tłumaczę kolesiowi, który uważa, że MH to thrash...
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Po 2000r. całkiem nieźle miał się mój ulubiony thrashowy zespol czyli Annihilator, który nagrał świetny album "Carnival Diablos". Może nie aż tak dobty, jak "Alice In Hell", ale mimo wszystko światowa czołówka.
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Cytat:MH? Loooool... nie bede kryć, że ten album im wyjątkowo wyszedł - ma dobre numery ale, tak na serio, jest tu tylko jeden, jedyny 100% thrashowy, dobry kawałek. Muzyka machine'ów zawiera elementy thrashu ale nim, w rzeczy samej, nie jest. Pomyliłeś topici... cała dyskografia MH nie ma co się równać do JEDNEGO dowolnego numeru Exodusa / Slayera / Sodom / Death Angel / Destruction i jeszcze kilku innych gigantów. Ja nie mam nic do dobrego modern metalu ale kurwa... są jakieś granice i trzeba się opanować w określaniu tych nowych tworów mianem np. thrashu.
o matko...ale...każdy młodzian tak mówi..prawdziwa szkoła metalu...LoL
"gigantów" - ach, powiało patosem...mmm miodzio
nie wiem, co Cię irytuje w wokalu Flynna ?? To, że jest mocny, męski, melodyjny, idealny do tej muzyki ?? Dziwny jesteś
Cytat:Porównaj sobie MH z pierwszym lepszym Destruction wydanym po All Hells... i sam stwierdź, która z tych kapel ma lepsze kompozycje... Zresztą po co ja się tłumaczę kolesiowi, który uważa, że MH to thrash...
Wow, rzeczywiście, lubię wydawać bezpodstawne decyzje...kurna, masz mnie...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Cytat:Brak poszanowania (nie chodzi tu już o kwestie gustu, tu chodzi o szacunek!) dla prawdziwych mistrzów zasługuje tylko na zignorowanie tej wypowiedzi z mojej strony...
Myślisz, ze ich ignoruję...Myślisz, ze nie mam całych dyskografi tych kapel porozstawianych po pułkach ?? skąd wiesz ?? Moze oni poprostu na dłuższą metę (poza Slayer) nic ciekawego nie prezentują ??
p.s dziwne, że jeszcze do was nie dotarło, ze mam z was ogromną bekę...
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Krolik napisał(a):p.s dziwne, że jeszcze do was nie dotarło, ze mam z was ogromną bekę...
OH OH HA jakie to niesamowicie smieszne bylo co nie?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Pewnie, że było...lubię jak ktoś z pełną powagą próbuje wyprowadzić mnie z błędu.
- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Jak to miała być prowokacja, to mogłeś coś mocniejszego wymyślić...
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Zaiste bardziej by juz pasował Nevermore, niż MH do tego tematu :>
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
W tym momencie Venom - Metal Black. Zdecydowanie! Świetnie sobie poradzili bez Mantasa, który wydawał się niezastąpiony.
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Warto dodac nowa płytke Sodom.