• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

najgorsze forum

Tim napisał(a):
Amy napisał(a):a czy przypadkiem nie zauważyliście, że te AMBITNE tematy się skończyły??!! A jak ktoś wygrzebie to powiecie "A kiego groma wyciągnełaś ten stary temat??!!". W takim razie wymyślajcie nowe AMBITNE Mad

Rzuć jakimś konkretnym przykładem bo nie orientuje się o czym piszesz.
Nymphetamine - czy to juz koniec Cradle of Filth ?????? Angry
Odpowiedz

Amy napisał(a):Najbardziej zjebane??? Mojego LO. Moderatorzy się żądzą, nie pozwalają odbiegać od tematów choć trochę, usuwają posty a sami pierdolą głupoty. Mad Mad Mad czosnek co za sprawiedliwość Mad

No, to zupelnie tak jak tutaj.. Surprised
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Amy napisał(a):Najbardziej zjebane??? Mojego LO. Moderatorzy się żądzą, nie pozwalają odbiegać od tematów choć trochę, usuwają posty a sami pierdolą głupoty. Mad Mad Mad czosnek co za sprawiedliwość Mad

No, to zupelnie tak jak tutaj.. Surprised

no weś....nie porównój Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Najbardziej zjebane jest forum metal.pl, gdzie modem jest(albo był) koleś który robi błędy ortograficzne na poziomie 1 klasy pedałówy(nie wiem czy jest dalej bo dostałem tam bana bodajże po 5 postach i nawet nie mogę teraz tam wejść Laughing )

Koleś ma dysleksję - co na to poradzisz Question :? , a On dalej jest modem.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

NA dyskleksję- wklejasz w worda i działa Smile
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):najgorsze fora to:

1. www.powermetal.pl , kiedys najlepsze, od kiedy weszlo kilku praczy zdziadzialo na maxa, same bzdury i dyskusje o niczym, nie polecam.

Popieram! Ok. półtora roku temu najlepsze forum w sieci! Nigdy nie byłem tam zarejestrowany ,ale od co najmniej 4 lat śledziłem uważnie niemalże każdy temat i była to moja ukochana lektura<: Genialne,kvltowe teksty(własnie z pm pochodzą legendarne ,,zaorać" czy ,,nie inaczej"),kilkunastu niepowtażalnych userów,zero politycznej poprawności,kosmiczne poczucie humoru i co najistotniejsze,BARDZO wysoki stopień ,,wtajemniczenia" w metal- oto czym kiedys było to forum;az zal dupę sciska jak sie patrzy na to co sie tam obecnie wyprawia.Dzisiejsze pm to jeden wielki śmietnik i wylęgarnia kinder-empetrójkowych ,,fanuf",użytkownicy na poziomie dawno spieprzyli na ,,ugrzeczniony" Gondolin.Na pewno, pod względem merytorycznym,pm to obecnie najgorsze forum w necie...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):NA dyskleksję- wklejasz w worda i działa Smile

Właśnie, forum nie czat Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
Nevermore napisał(a):najgorsze fora to:

1. www.powermetal.pl , kiedys najlepsze, od kiedy weszlo kilku praczy zdziadzialo na maxa, same bzdury i dyskusje o niczym, nie polecam.

Popieram! Ok. półtora roku temu najlepsze forum w sieci! Nigdy nie byłem tam zarejestrowany ,ale od co najmniej 4 lat śledziłem uważnie niemalże każdy temat i była to moja ukochana lektura<: Genialne,kvltowe teksty(własnie z pm pochodzą legendarne ,,zaorać" czy ,,nie inaczej"),kilkunastu niepowtażalnych userów,zero politycznej poprawności,kosmiczne poczucie humoru i co najistotniejsze,BARDZO wysoki stopień ,,wtajemniczenia" w metal- oto czym kiedys było to forum;az zal dupę sciska jak sie patrzy na to co sie tam obecnie wyprawia.Dzisiejsze pm to jeden wielki śmietnik i wylęgarnia kinder-empetrójkowych ,,fanuf",użytkownicy na poziomie dawno spieprzyli na ,,ugrzeczniony" Gondolin.Na pewno, pod względem merytorycznym,pm to obecnie najgorsze forum w necie...

zgadzam sie w 100%
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):NA dyskleksję- wklejasz w worda i działa Smile

Hm - fakt - zdecydowanie najlepsza opcja Smile . A z tą dysleksją to wiem bo to mój kumpel, co do poziomu merytorycznego forum to nie mam zdania - siedziałem tak tylko kilka dni.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

masterful magazine- bo jest tam stary Smile
Odpowiedz

Scully napisał(a):metalheart

Co to ma znaczyć, do chuuja wafla? Smile

Edit:
Nevermore napisał(a):2.Metalheart- poza kilkoma-kilkunastoma osobami praktycznie sami debile i ludzie gowno wiedzacy o muzyce. Nie lubie tego forum, chyba malo jest osob ktore je lubi.

Z ludźmi nieznającymi się na muzie to trochę racja, z debilami - jak najbardziej, dlatego tak lubię to forum. Smile
Tak Btw to nie piszę tego wszystkiego powyżej, żeby się "napierdalać" z kimś na temat forum MH, postanowiłem tylko wyrazić swoją bezcenną opinię. 8) Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):
Scully napisał(a):metalheart

Co to ma znaczyć, do chuuja wafla? Smile
Twoja stara chuuj wafel!

joke oczywiście, nie znasz się Wink gdzież w końcu rysują piękniejsze komiksy?
Odpowiedz

Scully napisał(a):Twoja stara chuuj wafel!

joke oczywiście, nie znasz się Wink gdzież w końcu rysują piękniejsze komiksy?

Jakbym się nie znał, to bym emotki nie wsadził. Smile
(i znowu wychodzi, jakbym się nie znał, bo tłumaczę nie wiadomo po co)

A poza tym Twoja stara joke!
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Hehehe...

Ala to piekne imie
Każdej przystoi dziewczynie
Andrzej to imie meskie
twojastarawypierdalaj

Laughing Laughing Laughing