- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
NA dyskleksję- wklejasz w worda i działa
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Necro Desecrator napisał(a):Nevermore napisał(a):najgorsze fora to:
1. www.powermetal.pl , kiedys najlepsze, od kiedy weszlo kilku praczy zdziadzialo na maxa, same bzdury i dyskusje o niczym, nie polecam.
Popieram! Ok. półtora roku temu najlepsze forum w sieci! Nigdy nie byłem tam zarejestrowany ,ale od co najmniej 4 lat śledziłem uważnie niemalże każdy temat i była to moja ukochana lektura<: Genialne,kvltowe teksty(własnie z pm pochodzą legendarne ,,zaorać" czy ,,nie inaczej"),kilkunastu niepowtażalnych userów,zero politycznej poprawności,kosmiczne poczucie humoru i co najistotniejsze,BARDZO wysoki stopień ,,wtajemniczenia" w metal- oto czym kiedys było to forum;az zal dupę sciska jak sie patrzy na to co sie tam obecnie wyprawia.Dzisiejsze pm to jeden wielki śmietnik i wylęgarnia kinder-empetrójkowych ,,fanuf",użytkownicy na poziomie dawno spieprzyli na ,,ugrzeczniony" Gondolin.Na pewno, pod względem merytorycznym,pm to obecnie najgorsze forum w necie...
zgadzam sie w 100%
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Scully napisał(a):metalheart
Co to ma znaczyć, do chuuja wafla?
Edit:
Nevermore napisał(a):2.Metalheart- poza kilkoma-kilkunastoma osobami praktycznie sami debile i ludzie gowno wiedzacy o muzyce. Nie lubie tego forum, chyba malo jest osob ktore je lubi.
Z ludźmi nieznającymi się na muzie to trochę racja, z debilami - jak najbardziej, dlatego tak lubię to forum.

Tak Btw to nie piszę tego wszystkiego powyżej, żeby się "napierdalać" z kimś na temat forum MH, postanowiłem tylko wyrazić swoją bezcenną opinię. 8)
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Scully napisał(a):Twoja stara chuuj wafel!
joke oczywiście, nie znasz się
gdzież w końcu rysują piękniejsze komiksy?
Jakbym się nie znał, to bym emotki nie wsadził.

(i znowu wychodzi, jakbym się nie znał, bo tłumaczę nie wiadomo po co)
A poza tym Twoja stara joke!
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways